Csak én érzem azt, hogy legtöbb kategóriában kevesebb választ kapok?
Ha meg kapok választ, az teljesen értékelhetetlen.
Pedig 3 hónapja is jobb volt a helyzet...
Énnekem az tűnt fel, hogy eltűntek a klasszikus amu kérdezők is. Vagy csak profilt, alteregót váltottak megint.
Most valami 25 éves érzelemhullámzásos srác van aki egyik nap még álmai nőjét találta meg, aztán másnap már megint öngyi akar lenni mert apu nem vitte be kocsival randizni...
Meg van valami szmájlis alak, akinek van több felhasználója és a saját kérdéseire válaszol "Én vagyok Isten, Jézus szeret engem" típusú halandzsát nyom.
4-es. Fúú most raktam össze a randizós srácot…
Várj egy pár hónapot és visszaáll minden a régi kerékvágásba…
Nekem sokkal jobban tetszik ez a fajta gyakori.
A k4mu, uszító kérdések valóban szinte teljesen eltűntek az elmúlt napokban, meg sokkal kevesebb kötözködővel is találtam magam szemben, és így messze jobb lett a színvonal. Tényleg sokat dobott az itteni világon.
Viszont sajnos az is tény, hogy a normális kérdésekre is, meg úgy összességében is, kevesebb válaszok érkeznek. Engem ez a kategória lepett meg igazán, régen például a pörgősebbek közt volt.
Ami pedig a mentális egészség témát illeti, sajnos igaz. Nem járok arra sűrűn, azonban a napokban mégis feltettem ott egy kérdést, és egy kezemen meg tudom számolni a válaszok számát. Pedig a meglévőknél akadtak értékelők bőven. És, sajnos, egy választ éreztem csak hasznosnak.
Majd nyár körül szinte biztos, hogy visszatérnek a most inaktív tagok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!