Gáz vagyok ha félek a kapcsolatoktól 20 évesen?
Én meg egész egyszerűen nem szeretnék semmilyen kapcsolatot. Nem akarok kompromisszumokat kötni, és nem szeretném "megosztani" az életem/dolgaimat senkivel.
30F
Nem veled van baj hanem az emberek szabadosságával.
Igen nehéz megtalálni azt a társat aki szeretetével téged akar boldoggá tenni a közös életetek nehézségeiben is. Fel kell készülnöd egy ilyen kapcsolatra. El kell fogadnod magad a saját adottságaiddal. Ismerned kell a saját értékeidet, sőt ki kell bontakoztatni, gyakorolni kell ezeket. (Nem, nem szex) Képessé kell válnod arra, hogy a másik személyt az előzökben leírtakhoz hasonlóan megismerd. A bulizás nem ad teljes képet. Nem derül ki, hogy hasonló e az értékrendetek, a jövőről alkotott képetek.
Ami a szüleid kapcsolatában rossz volt az lehet tanulság számodra. A fiú élettapasztalatával együtt tervezhettek egy közös saját életet. A szeretet mellett nagyon fontos egy kapcsolatban a párbeszéd. Senki sem gondolatolvasó ezért mi se várjuk el ezt egy fiútól se. Persze ez fordítva is igaz.
A kapcsolatteremtést gyakorolni kell, úgy szerzünk benbe jártasságot.
BÁTORSÁG! KITARTÁS! AKI KERES AZ TALÁL HOZZÁ ILLŐ TÁRSAT.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!