Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » 22 évesen nincs tapasztalatom...

22 évesen nincs tapasztalatom az emberi kapcsolatok terén, nem voltak barátaim, távolság tartó vagyok, sosem mondok magamról semmit. Hogyan változzak meg?

Figyelt kérdés

2018. jún. 9. 07:17
 1/6 anonim ***** válasza:
80%
Erre én is keresem a választ. Évek óta próbálok megnyílni, de valamiért soha nem jön össze...
2018. jún. 9. 07:51
 2/6 anonim ***** válasza:
33%
Sehogy. Ilyen vagy es kesz. Nem kell a tobbsegnek megfelelni.
2018. jún. 9. 07:53
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem teljesen igaz, hogy nem lehet változni. Én is nagyon zárkózott voltam 19 éves koromig. Gimiben kb senki nem beszélt velem, mindig csak egyedül ültem a szünetben és zenét hallgattam vagy olvastam, suli után pedig otthon voltam és játszottam a gépen, vagy weblapot szerkesztettem. Jellegtelen is voltam, elhízott, stílustalan stb. Aztán gimi után úgy döntöttem elég a magányból, elkezdtem edzeni, vettem pár jó cuccot, normális frizurát választottam stb. És egész jóképűvé váltam. Ez már önmagában elég volt hogy máshogy álljanak hozzám az emberek. Ne azt feltételezzek ránézésre hogy ez egy nyomorék... Aztán emellé még jött az is hogy erőt vettem magamon, elmentem gólyatáborba ami ugye az ismerkedősről szól leginkább. Először megismertem egy srácot, együtt mentünk valami papírokat intézni elhívtam sörözni, neki volt egy lány ismerőse, legközelebb elhívtam őt is sörözni, ott megismerkedtem még 2 emberrel legközelebb őket is elhívtam. És utána kb minden héten hívtam ezt a 4 embert, akik hívtak továbbiakat, megismertem a szobatársaikat, szaktársaikat, régi haverjaikat stb. Közben ugye a saját szaktársaimat felé is nyitottam... Lett egy csomó haverom cirka fél év alatt. Most tudom nem ez a lényeg, de megtripláztam a fb ismerőseim számát :D És csak annyi kellett hozzá, hogy meghívogattam az embereket sörözni,plusz igényesebb voltam magamra :D
2018. jún. 9. 08:03
 4/6 anonim ***** válasza:
49%

Hm,fiatal vagy.A net használat számodra természetesseb.

Bár 20-25 éve lett volna internet.

34 éves nő vagyok.Antiszociális alaptermészet, zárkozott,magamba forduló.Illetve valós helyzetbe zavarba és kellemetlenül érzem magam társaságba.

Ha van családod,gondolom élnek a szüleid ,van tesód ,rokonság.Becsüld meg őket amig teheted.Próbálj velük mélyebb kapcsolatot kiépíteni.(Sajnos én már azt se tehetem)

2018. jún. 9. 08:05
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Szóval csak azt akarom mondani, hogy ne gondolkozz azon hogy tudsz megváltozni, egyszerűen csak hívj el suli vagy munka után bárkit akit jófejnek vélsz. És nyugodtan beszélj magadról.
2018. jún. 9. 08:06
 6/6 anonim ***** válasza:
#2 ne változz meg, ha ez így jó neked. de a kérdező meg akar változni. tudod az ember társas lény
2018. jún. 9. 08:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!