Orbán teljesen magabiztos és nyugodt. A globalista elit miért elégedett Orbánnal Magyarországon?
Figyelt kérdés
Én nem hiszek abban, hogy az emberek választanak, az nyer, aki jobb a világ urainak.2022. ápr. 1. 20:07
1/7 anonim válasza:
Az nem jelent semmit... Ha a legnagyobb pánikban van akkor is nyugalmat kell magára erőltetnie...
Orbánnal szerintem senki nem elégedett az utóbbi pár évben.
Orbán elégedett a birkáival...
Az emberek választhatnának, ha az emberek kivívnák maguknak évről évre ezt a jogot...
Persze van amikor egyes emberek ügyesebbek társaiknál... Van hogy magukhoz ragadják a hatalmat. Stb...
29/F
3/7 anonim válasza:
Hogy lenne már nyugodt? Győzikével meg kisgrofóval haverkodik, hogy az utolsó, ezen az úton befolyásolható embereket is megfoghassa. Nekem ez elég kétségbeesett próbálkozásnak tűnik már, eddig nem volt rá jellemző.
4/7 anonim válasza:
Tök mindegy mit csinál szerintem ő nyer megint, pedig utálom...de őszintén szólva igazából nem tudom kire is kéne szavazni, egyiket jobban utálom mint a másikat.
5/7 anonim válasza:
Normalis vagy? Szetdurran az anti-pszichotikumoktol. Es mar nem bekeido van. Magyarorszagot ugy kib@sszak a NATO-bol es EU-bol, mint a macskat szarni. Mert nyilvanvalo, hogy ez a csurhe ujravalasztja. Mondjuk 51 %, azaz 75. A maradek meg mindegy, hogy mit akart.
6/7 anonim válasza:
A globalista elit miért ne lenne elégedett vele?
Leköti azt a 9-10 millió csórót akik mi vagyunk, így meg sok vizet nem zavarunk sem helyi sem globális szinten.
7/7 anonim válasza:
Dehogy nyugodt, a múlt héten szinte remegve adott interjút. Be van szarva, mert azt hitte, Putyin 3 nap alatt lerohanja Ukrajnát, most meg ott tartunk, hogy több, mint egy hónapja képtelenek nyerni. Ebbe bele fog bukni a V4 is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!