Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Jól tettem hogy nem hagytam...

Jól tettem hogy nem hagytam magam neki?

Figyelt kérdés

Van egy szépségápolási szakember akihez jártam régen, de már nem, viszont ajánlottam sok embernek mert jól dolgozott. Ismerőseim járnak hozzá, és visszahallottam hogy eszméletlen brutál dolgokat állít rólam, rosszindulatuan beszél rólam és kitalál hazugságokat.

Írtam neki egyik nap, tök normális stílusban, hangnemben vele ellentétben, hogy ezt hogy gondolja, és nem érzi e kellemetlennek a helyzetet hogy más életével foglalkozik akivel ezer éve nem találkozott, ráadásul én ezeket vissza is hallom, többen azt mondták körülöttem hogy jogos a felháborodásom, de akkor sem kellett volna neki írnom mert ezek után mégjobban rólam fog pletykálni és szidni.

Szerintem jogos volt, mert így legalább tudja, hogy visszahallom miket állít rólam, és hátha meggondolja kinek szid engem.

Szerintetek?

2022. márc. 31. 15:50
 1/1 anonim ***** válasza:
95%
Jobb hogy kiálltál magadért tök mindegy hogy utána mit fog csinálni...
2022. márc. 31. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!