Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan hálálhatnám meg a...

Hogyan hálálhatnám meg a legkedvesebb lánynak a világon, hogy visszaadta az életemet?

Figyelt kérdés

Évek óta rettentő mélyen voltam, depresszió, szorongás, pánik, tönkrement az életem, leépültek a kapcsolataim, senkinek éreztem magam, fájt az élet, nem érdekelt már semmi.

Aztán úgy döntöttem hogy beveszek egy nyugtatót hogy ellazuljak, és elmegyek az osztálytalálkozóra. És rájöttem hogy az osztálytársnőm a legkedvesebb, legempatikusabb lány a világon. Az ölelése, a csodás mosolya és a támogatás amit kaptam tőle ráébresztett újra hogy az élet szép és van még remény. Azóta rengeteget javult az állapotom, és felcsillant némi remény hogy talán lehetek még boldog. Visszakaptam tőle az életemet.

És én szerintem ő nincs teljesen tudatában annak hogy mennyire nagy dolgot tett velem és mekkora segítség volt az a szeretet amit kaptam tőle, mert annyira kedves, vidám, empatikus a személyisége, hogy ezt (ahogyan leszűrtem) természetes dolognak vette. Pedig megmentette az életemet és én ezért neki örökké hálás leszek, bármi legyen is.

Szeretném meghálálni neki valami módon hogy ekkora ajándékot kaptam tőle. És szeretnék vele még több időt tölteni, mert csodálatos ember és csodálatos lány.

Hogyan tudnám neki legalább kis részben viszonozni azt amit értem tett? Bármit megtennék érte.

2022. márc. 26. 00:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
74%

Nem vagyok a haverod kedves gyp. lol.

Szerintem érthetően leírtam, mi a probléma.

Sajnálom hogy értelmezés helyett félremagyarázod és egyértelműen hazug állításokat írsz, csak azért, hogy becsmérelhess.

2022. márc. 26. 13:24
 12/14 anonim ***** válasza:
0%
Ez a te erzesed. Szerintem neki az a hala, ha tudja, hogy jobban lettel azota. Kulonben zavarba ejto, terhelo ez a halalkodas, ez neked jo erzes, nem neki.
2022. márc. 27. 19:13
 13/14 Dzsoki ***** válasza:
100%
A túlzott hálálkodás is lehet zavaró! Hivatkozz az osztálytalálkozóra,ami előtt,nem voltál teljesen a top-on. Egy kicsit segítettél,hogy visszakerüljek a normális kerékvágásba. Kösz. Esetleg témázol egy kicsit. Család,munkahely,gyerekek stb. Hívd el egy kávéra vagy colára vagy vodkára. Te tudod,hogy melyiket szereti. Ott mond el,hogy ő is hozzájárult,hogy most sínen vagy,jó a meló,a fizu stb. Azért,valóban írhattad volna,hogy fiú vagy vagy lány vagy! Az én tippem is,hogy leány.
2022. márc. 29. 09:32
 14/14 anonim ***** válasza:
Hát úgy tűnik a kérdező most már nem a legboldogabb ember a világon, valószinű elijesztette a csajt: https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy..
2022. márc. 31. 07:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!