Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Feljelenthetem szexuális...

Feljelenthetem szexuális zaklatás miatt az egyik diáktársamat?

Figyelt kérdés
Melódiákon keresztül dolgozok, és ahova szoktam menni, oda jár az egyik évfolyamtársam is. Még nem csinált velem semmit, de szerintem csak idő kérdése. Nagyon nem szívesen járok így be, de muszáj oda mennem, mert nincs más értelmes munka itt és kell a pénz.

2022. márc. 23. 02:15
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Lehetni lehet, de ha nem csinált semmit akkor megütheted a bokád

Ha nem csinált semmit akkor szimplán csak tart egy távolságot tőle és hagyd békén.

2022. márc. 23. 07:59
 12/19 anonim ***** válasza:
17%

A mai világban már azért is elítélik az ember fiát, ha csak rámosolyog a nőra, úgyhogy ebből kiindulva feljelentheted.

Tőlünk nyugatabbra már a feljelentés után pár napon belül nyilvánosan keresztrefeszítenék a srácot, kirúgnák a munkahelyéről.

Hajrá!

2022. márc. 23. 08:31
 13/19 anonim ***** válasza:
37%
Linkelnél keresztre feszítős ügyeket? Köszi!
2022. márc. 23. 09:18
 14/19 anonim ***** válasza:
37%
Johnny Depp
2022. márc. 23. 09:19
 15/19 anonim ***** válasza:

Hát erre így konkrétumok nélkül tényleg semmit nem lehet mondani.

Először határozottan jelezd az illető felé, ha nem működik akkor felettesednek, munkatársaidnak, szüleidnek. Ha bent senki nem foglalkozna vele, akkor diákszövetkezet felé. De ha nem meríti ki a zaklatást, csak tartasz tőle, nem szimpi, flörtöl akkor egy “szerintem idő kérdésével” nem lehet senkit feljelenteni.

2022. márc. 23. 15:47
 16/19 anonim ***** válasza:
Szerintem a kérdező arra gondolt, hogy lehet-e ilyet csinálni, ha olyanra fordul a helyzet és nem komolytalan a korból, helyzetből kifolyólag.. Nem a semmiért akarja feljelenteni.
2022. márc. 27. 21:27
 17/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Beszéltem az egyik Melódiákos ügyintézővel még április elején, kirúgták onnan a cégtől és kapott máshol munkát.

2022. máj. 8. 12:51
 18/19 anonim ***** válasza:
68%
Nem csinált veled semmit és kirúgták az igen...
2022. máj. 8. 13:09
 19/19 anonim ***** válasza:
33%
18. most nyilván itt nem fogja az egész pernyi történéseket leírni, ha kirúgták onnan, akkor valszeg többen is jelezték már, hogy probléma van vele. Az ilyen ügyek egy ember panaszaira elvetődnek..
2022. máj. 13. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!