Én pont fordítva vagyok, felkötném magam, ha egy hideg, kihalt tyúkszaros leprában kellene élnem, ahol mindenki húz a faszba aludni sötétedéskor... Szerintem mindenhol lehet találni olyan munkát, amit szívesen csinálnál. Engem sem köt helyhez a munkám.
2022. márc. 22. 15:14
12/17 anonim válasza:
A 10-es vagyok: ha ez nem megoldható, akkor érdemes lenne keresni egy "második álom" munkát ott, ahol élsz vagy a közelben, ami ugyan nem annyira az, amit szeretnél, de mégis megelédettséggel tudod végezni.
2022. márc. 22. 15:15
13/17 A kérdező kommentje:
12. Már a harmadiknál tartok de itt feladtam.
2022. márc. 22. 15:17
14/17 anonim válasza:
Agglomeráció miért nem opció?
Én is mélységesen rühelltem Budapesten élni, a szakmámban viszont leginkább ott volt munkalehetőség. Szóval az agglomerációból egy kis faluból járok be dolgozni Pestre. Probléma megoldva.
2022. márc. 22. 15:27
15/17 anonim válasza:
En egy masik Budapesten laktam.
2022. márc. 22. 16:01
16/17 anonim válasza:
Én Budapesten lakom születésem óta, és errefelé egyáltalán nincs mocsok. Rengeteg szép, tiszta és nyugodt része van a városnak, nem kötelező a belvárosban lakni.
Na meg agglomerációból is simán bejárhatsz dolgozni.
Szerintem ha ilyenek visszatartanak, annyira nem is nagy álmod ez a munka.
2022. márc. 22. 16:40
17/17 anonim válasza:
Nem az, ha ennyire utáltad, akkor érthető, hogy nem szívesen költöznél vissza. Viszont ha tényleg csak itt elérhető az álommunkád és nincs is más, amit szívesen csinálnál és tudod ott is, ahol most laksz, akkor azért érdemes lehet megfontolni valami kompromisszumos megoldást. Pl. keress olyan részt, ami ugyan Budapesten belül van, de jobban szimpatizálsz a környékkel vagy járj be.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!