Nagyon bizarr ha ezért nem csinálnám álmaim szakmáját?
Budapesten nőttem fel. Utálom a mocsok retkes világát. Robbanna fel ahol van.
Kiköltöztem onnan, most Pest megyében lakom itt jó. Ha vissza kéne költözni szerintem depressziós lennék.
A csavar, hogy szinte csak ott van érdekes munkalehetőség és álmaim munkája is. De így nem vállalom.
Teljesen normális.
Páromnak is bp-en ajánlották meg azt a fizetést, amiből pikk-pakk megvehetnénk azt a házat, amire vágyunk.
Ő köszönte szépen, 5 év BPesten töltött év neki nagyon betett, szó szerint semmi pénzért nem menne vissza oda lakni.
Inkább jobban spórolunk most, csak bp-re soha :)
(Ő falusi, én tanyasi vagyok eredetileg, most féltanyasi életmódban élünk :))
Remek de arra senki sem gondol, hogy így is őrlődik az ember. Diplomásan, csak keresem a helyem, és aljamunkákat végzek. Szégyellem.
Innentől érdekes a dolog....
Jaj de aranyos a privátos, köszönöm szépen igen tudok róla.🥰
Sajnos ezt most nem szeretném elmondani, de mondjuk, hogy michelin csillagos étkeket akarok összerakni.😅
Én a bejárást / otthoni munkavégzést (ha van rá mód) azért megfontolnám. Már ha nem megy rá a fél napod.
Vissza valószínűleg én sem költöznék, az ember célja ne legyen az, hogy boldogtalanná tegye magát.
Utána érdeklödnék, nincs-e lehetöség legalább is részben home office-ban dolgozni, heti egy napot meg azért csak kibirnál, ha annyi idöre kellene benn lenni a munkahelyen.
Persze erösen függ attól, konkrétan milyen munka az, amiröl álmodsz, mennyire kell fizikailag ott lenni.
Az idönkénti bejárás azért sokkal kevésbé megterhelö, mint ott lakni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!