Mennyit kérnél a fuvarért ha a szomszéd megkér hogy dobd el vhova?
Figyelt kérdés
Nem egyszeri alkalomról van szó. Negyed órás út oda vissza, de ott kell rá várni egy órát.
Az órád kiesik tehát azt vegyük 1500Ft-nak, plusz benzinpénz? 2000 kéne adni? Szerintetek?
2022. márc. 21. 10:36
1/24 anonim 

válasza:

Miért is furikázod? :D Elsősorban.
Másodsorban, mivel negyed órás út oda vissza, az üzemanyagban nem sok, de neked várakozási időben sok. Én 4-5000-ret kérnék. Ha 2 havonta egyszer kell vinni, legyen 3000, mert miért ne, baráti alapon. De mondjuk ha hetente egyszer s*opnom kell vele, akkor vagy jó neki 5000-ért is, vagy viszi más.
2/24 grafno 

válasza:

Én 10e elkernek. 2e az rohadtul kevés. Lehet taxival kéne mennie.
3/24 anonim 

válasza:

Többet, mint egy taxis, hátha akkor végre átszokik arra.
4/24 anonim 

válasza:

Vagy ingyen vagy nem vinném. Ennyi.
5/24 A kérdező kommentje:
Más nem tudja vinni és engem kér meg mert én otthonról dolgozom és kötetlen a munkaidőm.
2022. márc. 21. 10:45
6/24 A kérdező kommentje:
2000 per alkalom úgy értettem. Kb havi 2 alkaommal.
2022. márc. 21. 10:45
7/24 anonim 

válasza:

Kizárt dolog, hogy csak kétezret kérjek.
9/24 anonim 

válasza:

Itt nem az oda-vissza út az érdekes, hanem az egy órás várakozás.
Nem megoldható, hogy egyedül megy el, és ha végzett, akkor szól neked?
10/24 anonim 

válasza:

megmondanám neki hogy adok kölcsön biciklire
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!