Coronás vagyok és holnap elmegyek innen?
Ma teszteltem és mindkét antigén teszt pozitív. Én Ausztriában élek csak hazajöttem anyuhoz. Anyu 70 éves tüdőbeteg és más betegségei is vannak.
Nagyon félek most hogy már átadtam neki…vagy hogy most fogom ezért holnap elmegyek a nővérem lakásaba ami üresen áll és ott töltöm le a karantént egyedül.
Szerintetek mennyi az esély arra hogy átadtam már anyának?
Most annyira stresszelek,hogy miattam fog belehalni.
Főleg a tüdőbetegsége miatt.
Mióta megtudtam hogy pozitív vagyok ki sem mentem a szobából. Reggel pedig megyek is nővérem lakásába meg pcr tesztet csináltatni.
Olyan bűntudatom van anya miatt és úgy féltem.
2 hete jöttem amúgy haza és azóta majdnem minden másnap teszteltem pont emiatt mert a környezetemben sokan betegek.
Erre pont elkaptam..pont most.
Én 3x vagyok oltva anya csak 2x.
Nagyon féltem őt.

Én már kisírtam a szememet úgy féltem.
Tavaly egy ismerősöm lánya átadta az anyukájának a vírust.
A 60 éves nő rá 3 hétre az intenzíven meghalt.
Azóta nekem ez volt a rémálmom hogy átadom anyának.

Míg egy háztartásban vagytok viselkedj tudatosan és higgadtan.Fertőtleníts le magad után mindent, szellőztess sokszor.És próbáld elkerülni a kontaktus vele míg át nem mész a másik lakásba.
Nekem volt olyan ismerősöm aki egy háztartásban élt a szüleivel.Kajáltak,és meghagyta a kaját, az anyja megette azzal a villával,amivel ő ette előtte...és utána derült ki hogy pozitív ,de az anyja mégsem kapta el.
A nagymamám 90 éves, az egy háztartásban vele élő rokonom pozitív volt.A mamának már nagyon sok baja van, cukorbeteg, szívbeteg.Mégsem kapta el, pedig végig egy háztartásban voltak.Nyilván próbáltak megtenni mindent amit csak lehet.
Tedd meg amit lehet, aztán ahogy telik az idő remélhetőleg megnyugodhatsz.
Igen..de mégis rettegek. Már olyan szinten szorongok hogy 5 órája kell pisilnem de ki sem merek menni inkább szenvedek.
Annyira féltem anyut hogy azt leírni nem tudom. Nem tudnék élni ezzel a tudattal,hogy miattam hal meg. Meg a hanyagságom miatt.
Nem is tudom ismerősöm szegény is mit érezhet anyukája miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!