Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért van az hogy sose érzem...

Miért van az hogy sose érzem jól magam?

Figyelt kérdés
2022. márc. 18. 17:31
 1/8 A kérdező kommentje:
Bármilyen munkahelyre megyek, sehol se érzem jól magam, emberek miatt meg minden miatt, akivel akarok ismerkedni, ő nem akar velem és elég rosszul érzem magam emiatt, persze ha akarna az se lenne jó, mert nekem soha semmi nem jó, ha összejönnénk akkor meg azon stresszelném magam hogy előbb-utóbb beleszeret valakibe és elhagy miközbe én még mindig szeretem :(
2022. márc. 18. 17:32
 2/8 Senior Séf ***** válasza:
100%

Nagyon bizonytalan vagy. Magadban, másokban, a világban. Kelj fel korán, és egy félórára menj ki a szabadba. Ha teheted, mozoghatsz is közben valamit, a lényeg, hogy kint legyél. A reggeli napfény remek dopaminforrás, a dopamin pedig jót tesz a mentális állapotodnak.

Szerezz be egy kutyát. A kutya (amellett, hogy a simogatása szerotoninnal tölt fel, feltétel nélküli hűséggel viseltetik irányodban, megtanít bízni.

2022. márc. 18. 17:38
 3/8 anonim ***** válasza:

Lehet azért érzed így, mert például azt tapasztaltad kiskorodtól, ohgy "másnak könnyen megy", "másnak sikerült ami neked nem, illetve másnak bejött az élet", esetleg azt láttad, hogy mindenkinek.

Az ilyesfajta bizonytalanság-érzésen lehet hogy pszichológus tudna segíteni.

Ismerkedj kötetlenül emberekkel neten, vagy érdeklődési köröd alapján, menj hétvégente az emberek társaságát keresni, írd össze mi érdekel. Programokra, művelődési házba, kiállításra, bárhova.

2022. márc. 18. 17:47
 4/8 anonim ***** válasza:
Elképzelhetőnek tartom, hogy mindig attól félsz, hogy hirtelen valami rossz történik, valami lelki fájdalom, elutasítás, negatív dolog és a fájdalmat szeretnéd így elkerülni.
2022. márc. 18. 17:53
 5/8 anonim ***** válasza:
0%

Mondjuk ,ha profin tudnál vmit...

Mondjuk ha szorgalmas lennél..

Mondjuk ,ha takarékos lennél..

Mondjuk,ha nem azt néznéd ,hogy a másiknak ,miért van Mercije..

Ha,nem azt néznéd ,miért van bomba csaja...

2022. márc. 21. 09:16
 6/8 anonim ***** válasza:
50%

Menj el pszichológushoz.

Nem sértés, tényleg menj el! Nem fogsz gyk-n világmegváltó választ kapni, tekintve, hogy azon kívül, hogy ezt írtad ki, fingunk nincs rólad. Hogy milyen a családod, mik az általános érzéseid, hasonlók.

Ez már olyan kategória amit pszichomókussal beszélnék meg.

2022. márc. 24. 09:57
 7/8 Kroms ***** válasza:
0%
A legtöbb munkahelyen a dolgozók egy nagy része hulladék lesz, mivel az emberiség egy nagy része is hulladék. Ez szerencsére hamarosan változni fog, mivel egy jelentős tisztuláson (és ritkításon) fog átmenni a Föld lakossága a következő néhány évben. Addig is érdemes otthonról végezhető munkát vállalni, vagy fektess kriptóba és vonulj nyugdíjba fél éven belül.
2022. márc. 26. 12:07
 8/8 anonim ***** válasza:

Keress valami olyan foglalatosságot, amit szívesen csinálsz, amihez értesz is, és sikerélményt ad.

Én épp az ellenkezője vagyok, mint te, mindig jól érzem magam. Állandóan teszek-veszek, a környezetem munkamániásnak nevez. Szinte bármit szeretek csinálni, akár fárasztó fizikai, akár szellemi munka, az hogy megcsináltam, meg tudtam csinálni örömmel tölt el. Az alkotás a legfőbb örömforrás. Szerintem.

Úgy gondolom, ettől vagyok mindig stresszmentes, boldog - ezt javaslom neked is.

2022. márc. 26. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!