Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » 40 feletti nők!Az arcsimogatás...

40 feletti nők!Az arcsimogatás nálatok szeretetet fejez ki?Kinek és milyen helyzetben simogattátok az arcát?

Figyelt kérdés
Én is leírom, ha valakit érdekel.

2022. márc. 17. 14:02
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Sértegesd tudod kid!:)))) Amúgy meg a kedvenc virágát kapta tőlem.És mielőtt elment végigsimított az arcomon.Úgyhogy ez nem jött be.De mondom, írjál máshova 10 kommentet vagy ne is a gyakorikerdeseken fárassz embereket, írjál az anyádnak, annak muszáj elviselnie, ha már a világra pottyantott a semmiért!!!!
2022. ápr. 7. 15:40
 12/22 anonim ***** válasza:
De azota sem keresett, ugye muci?😝
2022. ápr. 7. 16:03
 13/22 anonim ***** válasza:
kórházban dolgozom, és a betegek, főleg haldoklók vagy altatásban levők arcát, kezét meg szoktam simogatni, ha úgy hozza a helyzet. Természetesen nem tolakodásból - csak tudom, hogy kinek mire van szüksége. Van, akinek az az utolsó érintés.
2022. ápr. 16. 18:40
 14/22 A kérdező kommentje:
Utolsó!Köszi, de nem ilyen munkahelyi sztorik érdekelnének, hanem két ember közötti kontakt, ami nem "hivatalos" keretek között folyik, hanem olyanok között, akik egy ideje jól ismerik egymást.Főleg olyan szitu érdekel, amikor a felek négyszemközt vannak...
2022. ápr. 16. 20:51
 15/22 A kérdező kommentje:

Beteg te vagy utolsó, hogy ismeretlenül írogatsz.Meg majd szólj, ha neked is csókolgatják a nyakad meg fogdossák a segged.Persze szerinted ez tök normális két nő között, és nem flört.Bár nem csodálom, hogy veled senki nem flörtöl.Meg azt is lepontoztad, aki írta, hogy egyértelmű flört az arcsimogatás.Illetve fogadok az első kommentelőt is lepontoztad gyökérkefe.

A kórházi dolgozónak meg üzenem, hogy ő nem érti én milyen szitura gondolok.Nem egy random ember arcsimogatására gondolok szánalomból, hanem olyan emberek sztorija érdekel, ahol nem haldokolnak és már régóta ismerik egymàst a felek.Mivel úgy màd a jelentése, mint a te eseted, ahol idegenek arcát simogatod szánalomból.

2022. ápr. 16. 22:57
 16/22 he84 ***** válasza:
63%
Nekem pár éve van egy jó barátom, akiveé laza kapcsolatban vagyunk, mely hasonló a barátság extrákkal viszonyhoz, nem vagyunk egymásba szerelmesek és mégis néha összebújásoknál van hogy megsimogatja az arcomat, én is az övét. Ez nem csakis szerelemhez köthető, hanem adott személyhez, adott szituhoz is.
2022. ápr. 17. 17:42
 17/22 A kérdező kommentje:

17:42

Vagyis flört/szexuális vonzalom, nem csak szeretet/szerelem...pontosan.Én is erre gondoltam.Köszi a példát!

2022. ápr. 17. 19:03
 18/22 he84 ***** válasza:
Oké és nincs mit.
2022. ápr. 24. 19:44
 19/22 anonim ***** válasza:
49%
angyalom, hányszor emeled ki... engedd el azt a nőt....
2022. ápr. 29. 20:25
 20/22 anonim ***** válasza:

Ne reménykedj. Nem kellesz neki, csak szánalmasnak tart,talán úgy, mint te a haldoklókat.

De azért lehet rád mászna egy élvezésért nopara.

2022. máj. 12. 05:08
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!