40 feletti nők!Az arcsimogatás nálatok szeretetet fejez ki?Kinek és milyen helyzetben simogattátok az arcát?

Beteg te vagy utolsó, hogy ismeretlenül írogatsz.Meg majd szólj, ha neked is csókolgatják a nyakad meg fogdossák a segged.Persze szerinted ez tök normális két nő között, és nem flört.Bár nem csodálom, hogy veled senki nem flörtöl.Meg azt is lepontoztad, aki írta, hogy egyértelmű flört az arcsimogatás.Illetve fogadok az első kommentelőt is lepontoztad gyökérkefe.
A kórházi dolgozónak meg üzenem, hogy ő nem érti én milyen szitura gondolok.Nem egy random ember arcsimogatására gondolok szánalomból, hanem olyan emberek sztorija érdekel, ahol nem haldokolnak és már régóta ismerik egymàst a felek.Mivel úgy màd a jelentése, mint a te eseted, ahol idegenek arcát simogatod szánalomból.

17:42
Vagyis flört/szexuális vonzalom, nem csak szeretet/szerelem...pontosan.Én is erre gondoltam.Köszi a példát!

Ne reménykedj. Nem kellesz neki, csak szánalmasnak tart,talán úgy, mint te a haldoklókat.
De azért lehet rád mászna egy élvezésért nopara.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!