Ennyi menekült. hol tud mosakodni?
Egyik nap voltam az Arénában, haverom a Westendben. Le volt alázva a mosdó és kint az utca is! Lenullázták de a falig!!! Na ennyire kell őket sajnálni, ilyen kulturált emberek jönnek, így becsülik amit kapnak tőlünk, ennyire akarják itt beilleszkedve meghúzni magukat! Mindezt a nőiben érted? Full koszos papír minden, mellécsinálva, letépkedve az eszközök, leszakadt ajtó....
Sajnáljátok csak őket, én ezek után visszaküldeném haza az ilyet! Kár, hogy nem dönthetek, hogy kinek menjen oda a meggürcölt adóm! Én még ilyen fertőt nem láttam, ezek állatok, nem emberek! És most mellé elnézést kérek az állatoktól!!!
#9 szerinted egy egy hetes túránál hogy történik ez? :D azt lehet pl, hogy két zoknit váltogat. meg leveszi ha pihen, meleg helyen van.
de jó pár nyugati országban eleve csak két napja zuhanyoznak. meg tényleg az a lényeg, hogy a kulcs szerveket le tudod mosni egy mosdónál egy bezinkúton is. a lábadat is, ha nagyon akarod.
nem izzadok le, vagy nem leszek koszos, akkor nekem elég hetente 1-szer is fürödni, és nem vagyok büdös vagy valami, megmosom vizessel a popómat meg a kolbászt, hónaljat, fogat és ennyi
amúgy a bőrön nincs sok minden amit mosogatni kellene
most amikor rengeteg ember utazik a koszos vonaton, tömegbe, ott nyilván nagyobb szükség lenne a fürdésre
természetesen egy tömegszálláson ahol vigyáznia kell a holmijára, jobb is ha nem fürdik, de nyilván nem kényelmes, de baja nem lesz tőle az embernek, picit kellemetlenebb, mint friss, üdének lenni
Most jártál először plázában? Az említett helyek évek óta így néznek ki.
#kérdező
Max mosakodni tudnak szerintem. Nyilván nem ideális, de ez van sajnos.
Miért gondoljátok, hogy mindegyik menekült csóró?
Van olyan, akinek nem megfelelő a Hostel, 2 és 4 ágyas szobákkal, külön zuhanyzóval, közös konyhával, étkezővel. Mindez ingyen és ingyenes étkezéssel. Mert az nem olyan, mint egy szálloda, meg ott nem étlapról válogatnak, hanem azt a menüt kapják amit az önkormányzat konyháján főznek a helyi lakosoknak (pénzért)
A környékünkön a 4 és az 5 csillagos szállodákban simán kifizetik a 40-50 ezres árat (1 éjszakára 1 fő)
Van aki éjszaka manikűröst akar, más bárt, mert nem elég a szobában levő minibár.
Az étteremben a legdrágább kajákat rendelik, a legdrágább borokkal.
mondjuk azért, mert az ukránok 90% a magyar átlag alatti színvonalon él?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!