Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit gondoltok, lesz még...

Mit gondoltok, lesz még nagyobb Covid hullám?

Figyelt kérdés
Ami miatt maszkhasználat, létszám korlát, utazási stb. korlátozás vissza jöhet? Tudom, senki sem jövőbelátó csak érdekel, hogy vélekednek erről az emberek.

2022. márc. 17. 09:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Igen, már előre megmondták, hogy várhatóan enyhül majd.

Én amúgy még a háború előtt vagyok leragadva.

Egyre-másra jöttek a hírek, hogy az omikron jóval enyhébb, mint az eddigi variációk. Aztán arról is kezdtek hírek jönni, hogy néhány ország fontolgatja, hogy az influenza szintjén fogja kezelni. Lehet! Hogy rosszul emlékszem, de Anglia, Spanyolország és a svédek élnek az emlékeimben.

Majd egy-egy orvostól is jött infó, hogy ez valóban nem olyan durva.

Volt ez akkor, még mielőtt én magam elkaptam volna.

Elkaptam, bazierős megfázásjellegű volt 1-1,5 hétig, de ennyi. Semmi utóhatás, sőt mostmár döntögetem a saját futórekordjaimat és utána majdnem úgy jövök haza, mintha nem is sportoltam volna. Ismerősi köröm sorra kapja el, náluk még az enyémnél is enyhébb.

Van mutációja az omikronnak, de arról is jöttek a cikkek, hogy az eredeti omikronnál nem durvább semmivel sem.

Itthon semmi korlátozás, mégse jönnek a "rémhírek" testközelből sem (mert egy dolog, hogy a média mit tudat).

Erre a héten hallom, hogy néhány ország szigorít.

MOST AKKOR EGY NÁTHA MIATT? Most akkor mi van?

Nagyon sok ismerősöm halt meg, volt kórházban a korábbiak miatt, de most mégis azt érzem, hogy generált cirkusz megy az omikronnal, mert egyeseknek fáj, ha boldogok az emberek....

2022. márc. 20. 17:17
 12/14 anonim ***** válasza:
73%
Jól látod, 11-es... Az alfától és a deltától való félelmet abszolút megértettem, de az omikrontól való médiapánik elmebaj konkrétan. Nem tudom, mi a francnak szigorítani... Aki beteg vagy fél az hordjon maszkot, amúgy meg hagyják már az embereket békén!
2022. márc. 20. 17:49
 13/14 anonim ***** válasza:
Egyébként attól, hogy két háborús hír között nincs tudósítás a covidról, attól még van és terjed is.
2022. márc. 21. 15:41
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
13.: De a veszélyességéből jócskán vesztett. Ez a lényeg.
2022. márc. 21. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!