Mit gondoltok, lesz még nagyobb Covid hullám?
Figyelt kérdés
Ami miatt maszkhasználat, létszám korlát, utazási stb. korlátozás vissza jöhet? Tudom, senki sem jövőbelátó csak érdekel, hogy vélekednek erről az emberek.2022. márc. 17. 09:06
A kérdező szavazást indított:
Igen, várható még legalább egy nagyobb hullám
Nem, komolyabb hullámra nincs sok esély
Egyéb, leírom inkább.
36 szavazat
2/14 anonim válasza:
Nem rég olvastam, hogy Kínában ismét újra és nagy erővel tör előre a koronavírus, és hogy már megint a kijárási korlátozások az aktuális állapotok. Most a háború alatt ezek a dolgok feledésbe merültek, legalább is itt Európa nagy részén, de szerintem lesznek még olyan közállapotok a nem is olyan távoli jövőben, hogy újra magunkra öltjük majd a maszkot. Nem véletlenül mondták sokszor, hogy "viszlát" maszk, és nem Isten veled. xD
3/14 anonim válasza:
Lesz. Amint "vége" a háborúnak. A birkákat bent kell tartani a karámokban.
4/14 anonim válasza:
Szerintem nem lesz. Hanem olyan durva világ lesz itt a megszorítások meg a háború gazdasági hatásai miatt, hogy a covid lesz a legkisebb gondunk.
5/14 A kérdező kommentje:
#4 Abban mondjuk én is biztos vagyok.
2022. márc. 17. 11:30
6/14 anonim válasza:
A kínai lezárásokról én is hallottam és elég riasztó, ráadásul a menekülthullám során az emberek legkisebb problémája teljesen érthető módon a távolságtartás, illetve úgy tudom, hogy az ukránoknál az átoltottság sem volt valami jó. Szinte biztosnak tartom, hogy fogunk még maszkot viselni, de olyan nagy lezárások, mint 2020-ban voltak már nem valószínűek, tekintve, hogy a magyar gazdaságnak a háború mellé már csak egy kis leállás hiányozna. :-)
7/14 anonim válasza:
A kínaiak gondoskodnak róla hogy legyen.
8/14 anonim válasza:
Max. olyan enyhe, mint az omikron szerintem, de nem olyan durva, mint az alfa és a delta.
9/14 anonim válasza:
Több szakértő is azt jósolta, hogy ez is majd olyasmi lesz mint az influenza. Évről-évre felbukkan valamikor ősszel és elmegy tavasszal. Kisebb-nagyobb hullámok lehetnek, de különösebb hírértéke már nem lesz, mert senkit nem fog már abszolút érdekelni. Az emberek java része már vagy átesett rajta vagy oltott, így óriási nagy hullámokat már talán nem fog okozni. Legalábbis remélem, mert én a maszkolást nagyon rühellem.
10/14 Senior Séf válasza:
Ezt nem itt fogják neked megmondani. Tízmillió virológusból néhány nap alatt tízmillió háborús szakértő országa lettünk, és idő kell, amíg visszavedlünk szürke, hétköznapi covidszakértővé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!