Holnap derűs időnk lesz!🌞 Mit szóltok hozzá?
Figyelt kérdés
2022. márc. 16. 21:52
1/12 anonim válasza:
Szuper! Alig várom mert meleg is lesz.
2/12 anonim válasza:
Nagyon örülök neki, mozgalmas napom lesz, szóval örülök hogy nem kell fagyoskodni :)
3/12 anonim válasza:
Hát basszus már ideje..így március vége felé
6/12 anonim válasza:
utálom a derűs időt, annak örülnék ha egész évben tél lenne és sose sütne a nap
7/12 anonim válasza:
6# megérkezett az agresszív kismalac... Vagy depresszív?
8/12 anonim válasza:
egyik sem, én a telet és a borús időt szeretem te meg a nyarat, ízlések és pofonok
9/12 anonim válasza:
Miért csak azok írhatnak ide akik szeretik a napos időd? Ha az ellenkezőjét írja akkor le van nullára pontozva.
Komolyan nem értem. Ez nem like jel.
10/12 anonim válasza:
Én is le leszek pontozva, de abban az időszakban, amikor besüt a nap, jobban szeretem a borús időt, mert akkor nem kell leengedni a redőnyt HO-ban vagy a sötétítőt irodában, így ki lehet látni/nézni az ablakon, nincs egyfajta bezártságérzet. Meg én néha kinézni is szeretek.
Mert amúgy egész nap zárt térben van az ember (sajnos!), így az ég egy adta világon semmi mást nem befolyásol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!