Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan találjak magamnak hobbit?

Hogyan találjak magamnak hobbit?

Figyelt kérdés
Vannak dolgok, amik érdekelnek. De szinte egyik sem olyan, amiben ki tudok teljesedni, vagy olyan mélyen érdekelne, hogy teljesen beleássam magam. Nem tudom, mennyire fogalmaztam meg jól. Mintha mindenbe belekóstolnék, de úgy semmi sem fog meg igazán.
2022. márc. 16. 09:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ha azért csinálsz valamit, hogy eredménye legyen, azt munkának hívják. Ha magát a folyamatot élvezed, ahogy csinálsz valamit, az hobbi.

Amíg nem tudsz hobbiként tekinteni egy hobbira, hanem célokat akarsz teljesíteni, addig nem fogsz hobbit találni.

De ha nagyon nem találsz semmit amit ilyen őszintén tudnál élvezni, akkor megpróbálkozhatsz azzal, hogy valamit sokáig csinálsz, függetlenül, hogy élvezed és ahogy elmélyülsz benne, lehet, hogy meglátod benne a szépséget (de lehet, hogy csak kiégsz tőle, szóval ez nem a legjobb megoldás)

Amúgy sportolás szerintem jó hobbi ilyen esetben. Ha eljutsz egy komolyabb edzettségi szintre és huzamosabb ideig tudsz edzeni, akkor egy idő után boldogság hormont kezd el termelni a szervezet (futással kapcsolatban van erről sok cikk). Illetve az edzés hatására fizikailag és mentálisan is jobban fogod érezni magad és ezeknek a pozitív változásoknak hatására egyre jobban fogod élvezni a sportolást. Ha eljutsz erre a szintre, akkor már hobbiként tudsz tekinteni rá.

2022. márc. 16. 11:54
 12/12 anonim ***** válasza:
Varrás, hímzés, agyagmegmunkálás,festés, írás-költés. Ezekben mind pehet fejlődni és látványos eredményeid is lehetnek.
2022. márc. 16. 12:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!