Hogy találjak magamnak hobbit?
Ha nem megy máshogy, próbálj ki sokmindent.
Én azt javaslom, hogy egy sportot mindenképp válassz
Aztán próbálkozhatsz zenéléssel, egyéb művészetekkel, kérdezz másokat, hogy ők mit csinálnak, hogy ötletet merits belőle. Nézdd meg milyen rendezvények vannak a közeledben stb.
5 évig szintetizátoroztam de aztán kicsit meguntam, 4 évig kosaraztam de nem éreztem hogy fejlődnék és azt is abbahagytam. Rajzolgattam is néha, közeli ismerőseim azt mondták érdemes lenne folytatni mert ügyesen rajzolok. Van egy robogóm is, de egyedül nem annyira volt kedvem elmenni motorozgatni, a közelemben meg nincs senki akivel mehetnék. Olvasni nagyon ritkán olvasok, de akkor csak krimit. Néha leköt egy-egy sorozat is, de pár nap alatt végignézem az egészet ha egyszer elkezdem.
Egy picit elkezdett érdekelni mostanábn a longboardozás, de egyedül lehet az sem túl izgalmas eljárkálni vele ide-oda.
Most hirtelen ezek jutottak eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!