Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek tényleg velem van...

Szerintetek tényleg velem van a baj, hogy nem szívesen vagyok egy drogossal egy társaságban?

Figyelt kérdés
van egy csaj a társaságunkban, aki nem titkoltan hétvégente bulikban drogozik és ahogy nekem lejött róla még büszke is rá.. hát szerintem ez elfogadhatatlan dolog, emiatt ha ő jön valami programra én igyekszem azt kihagyni, kerülni vagy legalábbis nem vagyok vele kedves, nem vágok ehhez jó képet. de most hétvégén megkaptam az egyik barátomtól, hogy gáz a viselkedésem, miért ítélek meg valakit egy tulajdonsága miatt. de szerintem ez nem egy olyan szintű dolog mint hogy valaki szereti a metál zenét hanem egy sokkal súlyosabb
2022. márc. 15. 18:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
51%
Ha csak hetvegente drogozik az semmi. Nekem kb az ismeroseim fele tol vmit. Sztem nem nagyobb dolog mintha bebaszna.. de gondolom mind1 ki mit ir a te velemenyed ugyanaz marad
2022. márc. 16. 00:55
 12/14 anonim ***** válasza:
51%
Ha egyébként a viselkedésével nincs problémád,akkor azért túlzásnak érzem a reakciód.
2022. márc. 16. 08:22
 13/14 anonim ***** válasza:
29%

Nekem sem lenne szimpatikus ez a viselkedés, és abszolút ellene vagyok a drogozásnak. Egyetértek az értékrendeddel.

Viszont nem tudhatod, hogy min ment keresztül az illető. Persze, lehet, hogy csak menőzni akar, de az is benne van a pakliban, hogy rengeteg traumája van, amikkel kapcsolatban nem kapott megfelelő segítséget, és így próbálja feldolgozni. +Ha utánanézel, nagyon nagyon nehéz leszokni, ha egyszer valaki függő lesz. A legtöbb esetben nem is tudnak, és addig fajul a dolog, hogy végül belehalnak.

Jogod van kimaradni a vele való közös programokból, és még csak kedvesnek sem kell lenned vele. De javaslom neked, hogy először próbáld meg megismerni, és megérteni. Lehet, hogy tök jó fej, csak lelkileg nagyon sérült. Ha nem is lesztek nagy barátok, jobban megismered a különböző emberi sorsokat, ezáltal a saját életeddel kapcsolatban is csomó mindent megtudhatsz/ felismerhetsz stb.

De attól sem leszel rossz ember, és normális, ha csak szimplán félreállsz, nem vegyülsz vele.

2022. ápr. 15. 23:01
 14/14 anonim ***** válasza:
Attol fugg milyen drog.
2022. ápr. 16. 10:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!