Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha valaki nagyon intelligens,...

Ha valaki nagyon intelligens, magas IQ-val rendelkezik, az ezt szívesen meg is osztja másokkal?

Figyelt kérdés

Valóban magas IQ-val rendelkezik egy olyan személy, aki ezt hangoztatja?

"Nekem 135-ös IQ jutott"

Ez az a mondat, amit olvastam, és ez inspirálta a kérdésem.

2022. márc. 15. 13:16
 1/8 anonim ***** válasza:
77%
Nekem csak 126, de ha oda kerül a sor, persze, szívesen "büszkélkedem" vele.
2022. márc. 15. 13:19
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
Első hozzászólónak legelsőnek csak kongratulálnék de úgy izomból
2022. márc. 15. 13:22
 3/8 anonim ***** válasza:
#2: Azt azért megjegyezném, hogy önmagában nem ér túl sokat a 126-os IQ. Sőt, szociális értelemben egy nulla vagyok. Viszont annál jobb stratéga. Ki a fene ne lenne erre büszke? ;)
2022. márc. 15. 13:26
 4/8 anonim ***** válasza:
55%
Tehát akarsz egy szabályt felállítani, hogy aki azt mondja, magas, annak úgysem az?
2022. márc. 15. 15:10
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem elég magas, de nem szoktam hangoztatni. Aki ismer, az rájön.
2022. márc. 15. 15:13
 6/8 anonim ***** válasza:
68%
Jodie Foster mondta egy interjúban, hogy “még mindig téma valakinek az IQ-ja ?” Ez az IQ meg megyek Mensa tesztre kicsit idejétmúlt. Mindenki tudja, hogy az IQ szám csak egy kb. érték, függ naptól, teszttől is. Legjobbak a Facebookos tesztek, ahol három kérdésből kiderül, hogy 140-es az IQ 😊 Munkában, iskolában sincs nagy jelentősége, hogy 105 vagy 115 az IQ, szorgalom, jó tanár, családi háttér többet számít, mint egy kicsit magasabb IQ. De munkában is, hiába vagy zseni, ha antiszociális vagy, illetve ha senki nem akar dolgozni veled a stílusod miatt.
2022. márc. 15. 15:29
 7/8 anonim ***** válasza:
79%
Nekem 130 és 135 közt van, és...nem annyira szeretek ezzel büszkélkedni, egyrészt ezt egyszerűen nem lehet úgy kimondani, hogy utána ne legyél seggfej...másrészt meg, nem baj ha alábecsülik az embert néha...
2022. márc. 15. 19:52
 8/8 anonim ***** válasza:
78%
Nekem 136, és magamnak szoktam mondogatni, mikor valami nem megy, hogy "136-os IQ-d van, Julcsa, nem igaz, hogy nem érted/nem tudod megcsinálni". Ez segíteni szokott amúgy. 😄
2022. márc. 15. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!