Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy legyen sok önbizalmam...

Hogy legyen sok önbizalmam holnapra?😇

Figyelt kérdés
Persze azon kívül, hogy stílusosan felöltözöm, megcsinálom a hajam, és a körmöm, illetve gyűrűket veszek fel, parfümöt is használok. Egyéb tippek?

2022. márc. 15. 12:49
 1/8 anonim ***** válasza:
63%

ezektől van önbizalmad?

én alapból jól nézek ki, bár én férfi vagyok, nekem nem kell semmi ilyen cicoma és nem attól van önbizalmam, mert felkenek valamit az arcomra, vagy felhúzok valamit az ujjamra...

ne ilyen dolgoktól hidd el magadról, hogy szép vagy, vagy képes vagy bármire is...lásd meg magadban a pozitív dolgokat és tegyél érte, hogy jobb legyél!

2022. márc. 15. 12:51
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Kérdés, hogy miért randid lesz vagy pl. állasinterjú?
2022. márc. 15. 13:03
 3/8 anonim ***** válasza:
27%

A gyűrűtől meg a parfümtől lesz önbizalmad???

Akkor itt még lesznek más gondok is.....

2022. márc. 15. 13:09
 4/8 anonim ***** válasza:
A tudéást sem hagyd ki.
2022. márc. 15. 14:08
 5/8 anonim ***** válasza:
96%
Nézd, akinek van önbizalma annak egy szál farmerben és pólóban, kócos hajjal is lesz önbizalma (és az kívülről is látszik), míg ha nincs felöltözhetsz úgy mint aki az Oscar díjátadó gálára megy akkor sem lesz.
2022. márc. 15. 14:29
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
Ne vegyél fel gyűrűt, ne csináld meg a hajad és a körmöd és menj el úgy. Úgy biztos lehetsz majd abban, hogy van önbizalmad.🤷‍♂️
2022. márc. 15. 15:35
 7/8 anonim ***** válasza:
50%
2022. márc. 15. 21:28
 8/8 anonim ***** válasza:
68%
Menj el pszichológushoz 2018-ban, folytass vele komoly önismereti munkát, nyomozzátok ki, miért nem alakult ki megfelelő önértékelésed. Pár év önfejlesztés csodákra képes.
2022. márc. 16. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!