Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan legyen több önbizalmam?

Hogyan legyen több önbizalmam?

Figyelt kérdés
29 éves vagyok, és igazából most nagyon nincsen önbizalmam. Régebben se volt soj, de úgyérzem az a maradék is elment. Jelenleg itthon vagyok babával, senki nem keres a munkatársaim közül, 1 igaz barátnőm van és ennyi. Igazábol hogyan nyissak mások felé. Sokszor a véleményemet sem merem kinyilvánítani, olyan mintha félnék az emberektől.
2021. szept. 29. 20:52
 1/2 anonim ***** válasza:

Nekem is ez a bajom, mindenki a saját életével van elfoglalva és a kutyát se érdeklem.

Nyugodtan nyilvánítsd ki a véleményedet, és (nem rosszból) de úgyse érdekel senkit. Illetve majd a rengeteg véleménynyilvánításból valami majd csak megragad bennük. Tudod, ez olyan, mint amikor egy bizonyos kavicsot keresel a tengerparton és a többit mind bedobod a tengerbe. Valamikor majd csak meglesz a kavics amit keresel. így van ez a véleményeddel is, ha sokszor hallják, majd csak ragad rájuk valami.

Mert amúgy az embereket senki véleménye nem érdekli, csak a celebeké, megmondóembereké, politikusoké, stb stb

Szóval full feleslegesen félsz tőlük.

2021. szept. 29. 23:20
 2/2 anonim válasza:
Velem ugyanez van.
2021. okt. 13. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!