Aki azt mondja hogy falun jobb lakni mint varosban az nem latja a valosagot? Volt mar egyaltalan faluban?
Faluban lakni egy ongyilkossag.
Ha nincs kocsid nem tudsz bejutni a varosba. Ha faj a fogad peldaul es nincs kocsid es nem tudsz kinek szolni ott szomorodsz meg a hazban ameddig esetlen nem jon egy busz.
Ha vasarolni akarsz es nincs kocsid buszon kell 100 szatyrot hazahozni.
Buszokhoz kell igazitanod az egesz eleted.
Ha delben van elinteznivalod a varosban, 7 kor fel kell kelni hogy be tudj erni delre, es persze elotte orakig ulsz a varosban mert csak ugy van buszod.
Ha kifogsz valami nagyon rossz szomszedot az egesz eleted egy keseredes. Akkor is zenet kell halgatnod ha nem akarsz.
A boltban egy kenyer 600 ft.
Nem tudsz mit fozni ha a faluban akarsz vasarolni hozza mert semmi nincs a boltban.
Egesz nap ulsz a hazban még az udvarra sem erdemes kimenni.
Varosban semmi ilyen problema nincs.
Szoval aki azt mondja falun jobb lakni, tudta ezeket a tenyeket amiket most leirtam?
Jatszoterre sem erdemes menni mert a rosszabb fajta ciganyok egesz nap ott ulnek es beled kotnek, ha meg nem szolsz hozzajuk még abba is.
Nem tudsz setalni se a gyerekkel mert nem tudsz hova menni.
Hát, nem tudom te melyik falut nézted!?
Meg mondenkinek mások az elvárásaik az élettel szemben! Mindenkinek megvan a döntése, hogy hol akarjon lakni!
Mindent meg lehet oldani falun is, úgy kell berendezkedni!
Én is laktam faluban, pont az volt a problémám, mint neked. Reggel a 6:30-as buszt el kellett érnem, hogy beérjek időben iskolába, pedig csak 20 perc volt az út, csak épp ritkán járt a busz. Anyámék még élvezték is volna, hiszen kocsival egyszerűbb az élet, csak épp a szomszéd vagy kapalapált, vagy üvölttette a mulatóst, vagy a kettőt egyszerre. Egy egyetemi kollégiumban nagyobb a nyugalom.
Nem is vágyom vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!