Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miről beszéltek butább emberek...

Miről beszéltek butább emberekkel, akivel a világ helyzetéről, ilyesmiről nem lehet beszélni, ismerősökről se lehet, mert akkor meg kibeszélés, meg mindenki szidása megy, meg kb. semmiről nem lehet, mert vagy felidegesít a hülyeség vagy összevesztek?

Figyelt kérdés

2022. márc. 12. 17:22
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Én csak olyan emberekkel barátkozok, akik szimpatikusak és van velük közös témám. Miért kéne jópofiznom valakivel, aki még ezt a minimumot sem hozza?
2022. márc. 13. 03:31
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Beszéltesd saját magáról. Akkor nem kell megszólalnod.
2022. márc. 13. 05:52
 23/26 anonim ***** válasza:
Igyekszem kerülni az iylen beszélgetéseket.
2022. márc. 13. 06:51
 24/26 anonim ***** válasza:
50%
Intelligens ember bárkivel tud beszélgetni és témát is képes találni hozzá.
2022. márc. 13. 07:10
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

Ezer téma van ezen kívül.

Párom tanult, értelmes ember, de a háborús meg covidos "mindmeghalunk" teóriáival a világból kiűz... Mindent teljesen pánikként él meg, uramisten, világvége stb.

Leszarom, és nem érti meg, hogy engem ne fárasszon a hülyeségeivel, mert ez ezen a szinten már az.

2022. márc. 13. 07:19
 26/26 anonim ***** válasza:
36%

"Intelligens ember bárkivel tud beszélgetni és témát is képes találni hozzá."

Én tényleg mindenkivel IS el tudok beszélgetni, találkoztam már olyan ostoba emberrel, akivel tényleg nem lehetett szót érteni. Ilyenkor marad a hallgatás, bólogatás és az "aházás".

2022. márc. 13. 17:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!