Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit szólnál, ha megtudnád,...

Mit szólnál, ha megtudnád, hogy a barátnőd boszorkánykodik?

Figyelt kérdés

Tegyük fel: Megismerkedsz egy lánnyal, aki tetszik, szimpatikus stb. majd összejöttök. Telnek a hetek, hónapok és kiderülne, hogy a lány boszorkánysággal foglalkozik.

Ez milyen reakciót váltana ki belőletek? Kiábrándulnál, gondolva azt, hogy elmeháborodott, vagy szimplán kiröhögnéd? Vagy akár szakítanál is? Vagy furcsállnád, de elfogadnád azt, hogy egy nem szokványos életstílusa van?

Most ez elég hülyén hangzik xd, de kíváncsi vagyok a gondolataitokra. (Legyetek szívesek komolyan válaszolni)

2022. márc. 12. 11:34
1 2 3 4
 21/31 Dzsoki ***** válasza:
Kérdező! Kicsit konkrétabban? Most ez hobby vagy olyan,amiből bevétele,sőt sok bevétele van a családnak? Nagyon nem mindegy!
2022. márc. 14. 00:54
 22/31 A kérdező kommentje:
Milyen bevétel? XD Ez nem kenyérkereseti lehetőség, hanem életstílus, gyakorlat.
2022. márc. 14. 08:48
 23/31 Dzsoki ***** válasza:
52%
Kézzel fogható bevétele. Akár a varázsgömbbe nézés után mondani valamit a kuncsaftnak,aki felkeresi a boszorkányt. Lottószámok eltalálása. Nem feltétlenül az ötös,de sok hármas,egy egy négyes. Kaszinóban,egyfajta időugrásként vagy boszorkányos technikával,a következő nyerő szám meglátása. Bár elég lehet 7 szám pontossággal. Tehát a szám és 3 szomszédja. Ebben az esetben,elég három kör,ezres asztalon. 21 ezer kiadásra jön 105 ezer bevétel. Elég hetente egy alkalom. Átok adás,illetve levétel. Ezeket értem. Az életstílust nem. Mágikus szerek vásárlása? Állati vér ivása? Milyen életstílus,gyakorlat? Egyáltalán,mi nálad a boszorkány fogalma? Milyen kár,hogy ezt Könyves Kálmán,nem érhette meg!
2022. márc. 14. 09:17
 24/31 A kérdező kommentje:

Jó, akkor tisztázzuk. Akkor nem azt mondom, hogy boszorkánykodás, hanem akkor úgy fogalmazok, hogy egy samanisztikus jellegű, animista elvű gyakorlat, ami feldolgozza a régi európai népi hiedelem rendszereket.

(Tehát a new agenek és az ezonak sok köze nincs hozzá, helyette a folklór a meghatározó).

Egyébként Kálmánunk a csapás magyarázó, démonikus strigákról beszél, nem valós személyekről.

2022. márc. 14. 10:19
 25/31 Dzsoki ***** válasza:
34%
Jó,akkor sem jutottunk közelebb. Olyan gyakorlat,amire kiadás van,bevétel,nincs? Az valóban aggályos.
2022. márc. 14. 10:34
 26/31 anonim ***** válasza:

Ha valóban olyan nagy boszorkány lenne, akkor megkérném arra, hogy mondja meg nekem az ötöslottó nyerőszámait.

Varázsoljon engem csodaszép szőke herceggé, akinek sikere van a lányoknál, hadd utazhassak a seprűjén- hisz a benzin, meg a buszbérlet túl drága, tudjátok.

Jósolna nekem, hogy mi lenne velem 10 év múlva. Az ellenségeimet pedig vécépapírrá és fogkefévé változtatná.

2022. márc. 14. 12:03
 27/31 A kérdező kommentje:
Ja egyébként a kérdésben feltett szituáció nem valós, nem rajtam történt, azért írtam úgy, hogy "tegyük fel".
2022. márc. 14. 13:13
 28/31 Dzsoki ***** válasza:
52%
Kérdező! Akkor induljunk el a kályhától! Inkább azt tegyük fel,hogy boszorkányok,márpedig nincsenek! Mégis,arra kérdezel,hogy mit tennénk,ha boszorkány lenne a barátnőnk? Többen életszerű,lehetőleg,anyagi hasznot hozó oldalát szeretnénk a hölgynek! Majd reagálsz,hogy nem valós a szituáció! Mi is a nem valósra reagáltunk,de szeretnénk,ha megvalósulna! Már amennyiben,tényleg kifognánk egy boszorkány hölgyet,partnernek. Most akkor,végül is,mi a kérdés?
2022. márc. 15. 13:33
 29/31 A kérdező kommentje:

Tény és való hogy boszorkányság létezik, mint gyakorlat, ezen felesleges vitatkozni. Az már persze más tészta, hogy a különféle természet feletti dolgok valósak-e vagy nem, amiről mindenki eldönti, hogy miben akar hinni.

Tulajdonképpen az volt a kérdésem, hogy mennyire hajlamos a többség teljesen kitaszítani azt aki kissé másként gondolkodik.

2022. márc. 15. 14:07
 30/31 Dzsoki ***** válasza:
52%
Ezt,másképp is kérdezhetted volna! Egyébként,te vagy a példa,hogy nem vagy kitaszítva,amikor ilyen böszmeségeket kérdezel. Hiszen szerinted,boszorkányság létezik,mint gyakorlat,amik természetfeletti dolgok,de lehet,hogy nem valósak. Egyébként,ha van ilyen ismerősöd,szívesem elvinném a kaszinóba! Elég egy-egy alkalommal 7 szám pontossággal bemondani a nyerő számot! 3 kör esetén,21 ezer befektetéssel 105 ezer jönne be. Elég lenne,egy héten csak egyszer-kétszer mennünk!
2022. márc. 15. 14:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!