Vannak olyan szokásaid vagy bármi az életedben amin, amiken változtattál az elmúlt napokban a háború hatására?
Figyelt kérdés
#szokások, háború hatásai
2022. márc. 11. 14:37
1/18 anonim válasza:
Nincs ilyen, nem igazán foglalkozok a témával.
3/18 anonim válasza:
Nincs, kovetem a hireket, hogy nagyjabol kepben legyek, de elem az eletem ugyanugy.
4/18 anonim válasza:
Nem igazán. Engem nagyon foglalkoztat a téma, de nem igazán éreztem eddig szükségét hogy másképp csináljak bármit. Adományokat küldtem, de az se nagy változás, korábban is szoktam adományozni.
5/18 anonim válasza:
Nincs. Talán egy fokkal jobban figyelek arra, hogy felesleges kiadásaim ne legyenek.
6/18 anonim válasza:
Kicsit többet szorongok, amúgy nincsen.
7/18 anonim válasza:
Nincs. Addig, míg a páromnak nem kell bevonulnia, addig nem nagyon tudok a hírrel mit kezdeni, mivel nem érint a dolog.
8/18 anonim válasza:
Nincs úgy, annyi, hogy ha eszembe jut milyen állapotok uralkodnak ott most, jobban megbecsülöm amim van, mint javak terén, mint az egészséget. Illetve talán idetartoznak olyan apróságok, hogy pl. elfogy a tej a reggeli kávéhoz, nem akadok annyira ki, ami nagy szó, mivel egy függőségem van, a tejeskávé. :D :/
9/18 anonim válasza:
Nincs. Csak remélem, kimaradunk, nem akarom, hogy a családom férfi tagjai golyófogók legyenek.
10/18 anonim válasza:
Ugyanúgy élem az életemet mint eddig. Jöhet nekem a covid, a háború és a magas infláció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!