Egy feleségnek hogyan lehet megmagyarázni, hogy ha a macskát bezárja valahova, rakjon mellé WC-t is?
Figyelt kérdés
Hol ide, hol oda zárja be. A macskaWC-t nem rakja mellé, így a macska mindent összepiszkít. (már csak szólok neki, hogy a macska bepiszkított, de ez sem használ)2022. márc. 10. 20:02
11/12 anonim válasza:
Na de miért zárja be? Pláne rendszeresen?
Én ha évente 1x valamiért nagyon úgy érzem, hogy muszáj bezárni, akkor a vécéje mellé szoktam a lépcsőházba. És feleség is vagyok, szóval látod, nem reménytelen... :))))
12/12 A kérdező kommentje:
Van kutya is (25 kg), amit a macska néha bánt (ennek ellenére mindketten oda vannak egymásért). Külön kell őket tartani.
2022. márc. 11. 07:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!