Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerinted lesz még folytatásuk...

Szerinted lesz még folytatásuk a Covid híreknek?

Figyelt kérdés
Miért?

2022. márc. 10. 09:27
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
81%
De van benne érdekes, mert akit nagyon erőltetik az oltást azok esküsznek rá, Viszont az én covidos ismerőseim kettő kivételével mind be volt oltva
2022. márc. 10. 10:13
 12/19 anonim ***** válasza:
68%
Nekem szinte naponta dobja fel a youtube, hogy Hongkongban mekkora a gáz a covid helyzet. Nehogy valami új mutáns legyen :/
2022. márc. 10. 10:23
 13/19 anonim ***** válasza:
24%

Továbbra se értem, miért érdekes. A covid oltás nem véd az influenza ellen, soha senki nem is ígérte, hogy véd ellene.

Az meg, hogy "covidos"... a pozitív teszt ellen se véd az oltás, ezt sem ígérte senki.

2022. márc. 10. 10:25
 14/19 anonim ***** válasza:
80%

Most épp elég rettegtetésnek a közvetlen szomszédságunkban dúló orosz-ukrán háború, a rengeteg halott és a tényszerűen ezrével ideözönlő szerencsétlen lakhatás-ellátás nélkül maradt menekültek.

Jön a választás, addig már marad minden így, ahogy most van (alig 1 hónap) ha marad a jelenlegi kormány, akkor ezzel együtt szerintem hosszú évekre bebetonozódik (mert akkor semmi értelme, haszna nem volt a baloldal nagyszabású összefogásának sem), ha kormányváltás lesz, akkor meg homlokegyenest minden - írd és mondd, minden - teljesen másképp lesz, éppen ellenkezőleg lesz, mint ahogy most van.

2022. márc. 10. 10:25
 15/19 anonim ***** válasza:
39%

13: akkor keresd csak vissza.

Lehet te amnéziában szenvedsz, de onnan indult, hogy nem leszel beteg, és nem fertőzöl.

Aztán volt az, hogy enyhe lefolyás lesz, de legalább nem fertőzöl.

Aztán az, hogy fertőzöl is, és beteg is leszel, de javítja az esélyeidet.

Azt az egyet valóban nem állította senki, hogy nem lesz pozitív teszted.

Viszont ne bagatellizáljuk el, nem csak a tesztjük pozitív, hanem betegek. Nekem meg egy pozitív teszt sem jött eddig össze. Pedig ezek közt az emberek közt forgok.

2022. márc. 10. 10:58
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
13 az lemaradt, hogy nem az az érdekes, hogy ők elkapták, hanem az hogy én eddig nem.
2022. márc. 10. 10:59
 17/19 anonim ***** válasza:
68%

"nem leszel beteg" - ez inkább úgy hangzott, hogy jelentősen csökkenti a súlyos megbetegedés kockázatát. Ami igaz is. (Vírusfertőzéseknél a "fertőzött/pozitív" nem feltétlenül egyenlő a "beteg"-gel.)

"nem fertőzöl" - ezt sem ígérte így kerek perec senki (legalábbis megbízható források nem ígérték), azt ígérték hogy várhatóan/valószínűleg jelentősen csökkentheti a továbbfertőzés kockázatát, még vizsgálatok szükségesek hogy ennek mértékét megállapítsák.

Kezdetektől követtem a vakcinákat, a róluk szóló szakirodalmat, és nem találkoztam azokkal az állításokkal, amiket most te írsz. Tudnád linkelni, hogy hol láttad ezeket?

2022. márc. 10. 11:03
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Most is vannak covidos hírek, nem zavar?
2022. márc. 10. 11:32
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Most is vannak, csak a tőszomszédságunkban zajló háború borzalmainak hírei sajnos túlharsogják a COVID-19 aktualitásait. Plusz ha a realitást nézzük, akkor - tény és való - aki nem retteg a vírustól, és bátorkodik, mer egy kicsit szabadabban élni, az 1. tud menni kávézóba, cukrászdába, mindenhova (a gyakorlatban akár oltva van, akár nincs, és az oltottak esetében az oltások darabszáma és milyensége sem számít semmit jelenleg) 2. tud menni külföldre.

De az tény, hogy a szomszédunkban zajló tragikus események, a háború zaja most mindent túlharsog.

2022. márc. 10. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!