Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi lesz ennek az orosz-ukrajna...

Mi lesz ennek az orosz-ukrajna haborunak a vege? :|

Figyelt kérdés
Szerintetek Magyarorszagot is bele keverik? Innen is menekulhet majd mindenki. :( Borzalmas milyen vilagot elunk!

2022. márc. 9. 21:12
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
16%
#9 Nemsokára jön az atomkatasztrófa miatti karantén, vagy a sorozás.
2022. márc. 9. 23:03
 12/26 anonim ***** válasza:
59%

Elfáradnak, majd hazamennek - a maradék - legények.

Az érintetteken kívül senkit nem érdekel, hogy néhány főhülye személyre szabott kisded játékaiba mennyi ember pusztul bele, rokkan meg, ill. veszíti el a józan eszét, mindenét, - az a lényeg, hogy ők megmutathatták a világnak, hogy nem viccelnek.

Pedig az ilyen főhülyék önmaguk egy viccet képviselnek.

Egy - sokak számára - halálos, végzetes viccet!

Meg kellene őket büntetni, miután lecseng a kicsi bulijuk, de a probléma az ezekkel a főhülyékkel, hogy ezek még "az élet alól is fel vannak mentve", nem hogy érinthetőek lennének.

2022. márc. 10. 02:21
 13/26 anonim ***** válasza:
0%

8 as te

Nagyon ostoba, sokkal kevesebbet kap vissza a gyerekes

Mint amennyibe a gyermek kerul…

Es ez a gyerek fogja torolni a segged az oregek otthonaban.

Ezert igazsagos ez, te meg utazgatsz meg bulikàzol.

2022. márc. 10. 07:56
 14/26 anonim ***** válasza:
0%

8# akkor lehet menni ki külfödre.

Pont miattatok tart itt az orszäg mert menekültök ahelyett hogy tennétek az ellen ami itt van

2022. márc. 10. 09:34
 15/26 anonim ***** válasza:
68%
#15 Külföldön élek és igen inkább menekültem, minthogy Magyarországon nyomorogjak. És nem, nem fogok egy olyan országért tenni amiért nem éri meg.
2022. márc. 10. 10:18
 16/26 anonim ***** válasza:
13%
16# minden országért megéri látom már nem divatba hazaszeretet
2022. márc. 10. 10:22
 17/26 anonim ***** válasza:
65%
Amilyen inflációt okozott, előbb fognak otthon éhen halni, minthogy Putyin ledobná az atomot.
2022. márc. 10. 11:26
 18/26 anonim ***** válasza:
16%
Aki nem tesz érte csak az fog éhen halni
2022. márc. 10. 12:12
 19/26 anonim ***** válasza:
21%

Ha mindenki menekül, akkor fussatok Portugália partjáig, és adjuk oda Spanyolországig a területeket... mindenki meghal egyszer, háborúban nincs magyar, cigány, vallás. Ha az utcán megtámadnak megvéded magad nem? Itt is civilként az a kötelességed.

Mit mondanál a Don kanyarban meghalt katonáknak vagy akik a vh-ban lovakkal mentek a frontra? Hogy egy csicska voltál és még éltél 20-30 évet kb "tisztán"? :D

Fegyvert fognék és védeném amit lehet, már csak azért is mert 25 éves vagyok és azért ihattam sört, kefélhettem nőket mert voltak akik harcoltak ezért az országért, így gondolkodás nélkül védeném én is hiába, hogy a politika miatt van, de az orosz katonáknak nem kellett vna beszállni az autókba...

2022. márc. 10. 15:28
 20/26 anonim ***** válasza:
26%
És tudjátok mit engem is pontozzatok le mint az előzőt aki érez valamit a hazája iránt. Mondhattok jobbikosnak, idiótának nem érdekel de tudjátok mit? Ha az idiótaság azt jelenti hogy szereted a hazád akkor vállalom idióta vagyok. De ez az meneküljünk ezért a népért hacoltak a kurucok, 48-ban mindenki akiben volt nemzeti tudat vagyis akkoriban szinte mindenkiben, vagy a második világháborúban ahol 200 ezer magyar katona szinte teljesen mind meghalt 2 évszázad leghidegebb orosz telében ott harcolt a sokszoros túlerővel szemben, vagy budapesten, balatonnál, debrecennél. Vagy 56-ban. Ezeknek az embereknek az áldozata a szemetekbe semmis
2022. márc. 10. 15:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!