Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy lehet egy ilyen igazságta...

Hogy lehet egy ilyen igazságtalan rendszert kitalálni mint a földi élet?

Figyelt kérdés
Más is szharnak találja? Először is nincs semmit értelme. Másodszor khurva igazságtalan, nem egyenlő esélyekkel indulsz másokkal. Harmadszor még nem is dönthetsz,hogy részt akarsz venni a játékban vagy sem, rád van erőltetve és tulajdonképpen az öngyilok az egyetlen beleszólásod ebbe az egészbe.
2022. márc. 9. 00:47
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Igazságossággal az a probléma, hogy egész életeket kéne vizsgálni, hogy meg lehessen állapítani, hogy mennyire igazságos.

Most tegyük fel van 75 éved itt, abból leéltél mondjuk 24 et, ami tök igazságtalan volt, honnét tudod mi jön a többibe?

Nem lehet ezeket így kijelenteni... Senki se tud igazán semmit senkiről. Csak mindenki felszínesen von le következtetéseket, és az alapján van beállítva az egész "rendszer" hogy mennyire igazságtalan.

Az én életem is nagyon igazságtalan, de nem tudom mi fog történni a későbbiekben, szóval reménykedek...

Látok jó pár ember akik iszonyatosan visszaélnek mindennel, és az élet újabb és újabb lehetőségeket ad nekik a semmire, és ők csak kicsesznek másokkal. Igazságtalan... De majd kiderül mi lesz a későbbiekben ezekkel 5,10,30 év múlva...

2022. márc. 9. 08:20
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretem az életemet, bár akadnak nehézségek és sok szívás szegény családba születni. A szeretet csak részben kárpótol ezért, de igyekszem pozitívan állni a dolgokhoz és meglátni a jó dolgokat, úgy élni, hogy jól érezzem magam. De ha választhatnék, akkor lehet nem születtem volna meg. Sosem tudtam volna meg hogy miről maradok le, szóval nem fájt volna. Ezért is (meg sok más miatt) nem szeretnék gyereket, inkább a saját életemet igyekszem úgy élni, ahogy nekem jó.
2022. márc. 9. 09:02
 13/21 anonim ***** válasza:
20%
Nem az élet tehet róla hogy életképtelen vagy.
2022. márc. 9. 10:38
 14/21 A kérdező kommentje:

13

Lol, de az élet szült le ide.

Az élet szüli az életképteleneket is.

Tehát a szenvedést is maga az élet generálja, nem hiszem tehetünk erről bármit.

2022. márc. 9. 12:44
 15/21 anonim ***** válasza:
35%
Jaigaz. Es az elet koveteli meg az ongyilit?
2022. márc. 9. 12:47
 16/21 A kérdező kommentje:

15

Nem. Hanem ha nincs kedved a megszabott feltételek szerint játszani.

2022. márc. 9. 13:38
 17/21 anonim ***** válasza:
Ki szabja feltételeket?
2022. márc. 9. 14:35
 18/21 A kérdező kommentje:

17

Adottak

2022. márc. 9. 14:45
 19/21 anonim válasza:
0%

A keresztény ember reménysége Jézus feltámadásán alapszik, aki által lesz az örök élet Paradicsomi földön.

Ha most elkezded sorolni, hogy ez miért nem lehetséges, akkor a legnagyobb oka a kiúttalanságodnak saját magad vagy!

2022. márc. 11. 14:44
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
A vallási trollkodást ne!
2022. márc. 11. 17:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!