Hogy lehet egy ilyen igazságtalan rendszert kitalálni mint a földi élet?
Igazságossággal az a probléma, hogy egész életeket kéne vizsgálni, hogy meg lehessen állapítani, hogy mennyire igazságos.
Most tegyük fel van 75 éved itt, abból leéltél mondjuk 24 et, ami tök igazságtalan volt, honnét tudod mi jön a többibe?
Nem lehet ezeket így kijelenteni... Senki se tud igazán semmit senkiről. Csak mindenki felszínesen von le következtetéseket, és az alapján van beállítva az egész "rendszer" hogy mennyire igazságtalan.
Az én életem is nagyon igazságtalan, de nem tudom mi fog történni a későbbiekben, szóval reménykedek...
Látok jó pár ember akik iszonyatosan visszaélnek mindennel, és az élet újabb és újabb lehetőségeket ad nekik a semmire, és ők csak kicsesznek másokkal. Igazságtalan... De majd kiderül mi lesz a későbbiekben ezekkel 5,10,30 év múlva...
13
Lol, de az élet szült le ide.
Az élet szüli az életképteleneket is.
Tehát a szenvedést is maga az élet generálja, nem hiszem tehetünk erről bármit.
15
Nem. Hanem ha nincs kedved a megszabott feltételek szerint játszani.
17
Adottak
A keresztény ember reménysége Jézus feltámadásán alapszik, aki által lesz az örök élet Paradicsomi földön.
Ha most elkezded sorolni, hogy ez miért nem lehetséges, akkor a legnagyobb oka a kiúttalanságodnak saját magad vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!