Mi történt veletek, hogyan alakult az életetek 2022. február második hetében?
Elkezdődött a szorgalmi időszak, és ezzel együtt kijelenthetem, hogy még életemben nem voltam ilyen, és ennyire tartósan fáradt :D Voltak vele sikerélményeim természetesen, de egy kiadósabb szünet nem lenne rossz, pedig ez még csak a bemelegítés volt.
Olyan szinten az egyetem körül forgott az utóbbi időben az életem, hogy egy baráti találkozótól (ami már nagyon érett és rám is fért) eltekintve semmit nem tudok felmutatni. Eléggé egy helyben toporgok már egy ideje.
Na ezzel én is így vagyok :D
Óriási reményekkel kezdtem meg ezt az évet, és nagy 0 eddig.
Annyi változott az előző kérdés, illetve február első feléhez képest, hogy elkaptam a korona vírust, amiről azt hittem nem fogom, mert körülöttem már annyian voltak betegek, de én nem. Aztán bumm.
Bár ez inkább picit pozitív volt, mert volt egy úgymond 1 hetes szabadságom így pluszba, bár azért annyira nem voltam jól, de elvoltam.
És neked kérdező, hogy alakult?
11-es válaszoló: örülök, hogy másoknak jó érzést okozhatok ezzel a kéthetenkénti folyamatkíséréssel. Reménykedj, hátha mégis haladt előre az életed, csak éppen nagyon apró változásokat nem vettél észre!
12-es válaszoló: a tartós fáradtság akár lehet tél végi, tavasz eleji levertség is. (Ezt szokták tavaszi fáradtságnak nevezni. Állítólag ilyenkor sokféle vitaminhiány tünet együttese szokta felütni a fejét az ember szervezetében.) Hátha mégsem egy helyben topogsz, csak úgy érzékeled.
13-as válaszoló: gratulálok ismeretlenül is a művedhez/alkotásodhoz/szerzeményedhez - vagy ahogy tetszik.
14-es válaszoló: gratulálok a sikeres gyógyulásodhoz!
Nekem hogy alakult? Valentin nap estéjén - 22 és 23 óra között - majdnem egy komolyabb baráti kapcsolatom ért nagyon csúnyán véget. De sikerült azért megmenteni mégis a szakadék széléről, viszont rémisztő visszagondolni arra a töréses időszakra.
Végül újra ígéretet kaptam egy külföldi utazásra - 26.-án kora este - és 27.-én este MAGÁTÓL felhívott az illető, hogy magányosnak érzi magát és rám gondolt. Szerinte nagyon tiszta a kapcsolatunk, úgy érzi. Aztán majd lesz valahogyan... életem első IGAZÁN KOMOLY horderejű konfliktuskezelése volt. És lám, sikerrel jártam! De máig alig hiszem el...
16-os válaszoló: köszönöm szépen! :)
17-es válaszoló: gratulálok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!