Ez veletlen lehetett? 19/L
Figyelt kérdés
Beszelgettem baratnommel, amikor hallottam hogy jon valaki mogottem, egy ismerosom volt, hatraneztem, es miutan a szemembe nezett megnezte a fenekem. Ez nem nagyon feltuno, igy csinalni? Elotte meg a szemembe nezett, eleg egyertelmu volt.2022. márc. 4. 23:33
1/7 anonim válasza:
Ez attól függ ha a barátnődnek jobb feneke van, akkor lehetett véletlen, ha nem akkor kevésbé valószínű.
2/7 anonim válasza:
Szerintem az összes ilyen kérdést egy ember írja ki, "mit jelent ha kocsiból nézett", "mit jelent ha egyszer nézett", "mit jelent ha nem nézett", "mit jelent ha hátulról nézett", "mit jelent ha felszemnel engem a másik szemével meg egy másikat nézett"....nem unod meg bszom a szád!
3/7 A kérdező kommentje:
Hat jo..🤨 "alfa"
2022. márc. 5. 00:23
4/7 anonim válasza:
Jó...elnézést, bocsánat...
De számomra annyira elképzelhetetlen, hogy honnan pattan ki egy nő fejéből, hogy mit jelenthet ez.
Semmit, az égvilágon semmit, én van, hogy utcán, de igazából bárhol szó szerint kinézem a lányok belét kb. Feltűnően, néha be is szólok...egyelek meg, micsoda idomok stb.
Egyszerűen csak egy hozzám hasonló proli volt a tag és jól megnezett magának és kapaszkodj meg, kB kétezer pózban megdugott már képzeletben és dupla ennyiszer rád rántott.
Szóval...ahogy telnek az évek egyre több ilyen fog érni, szokj hozzá, elvileg nő vagy :D
5/7 A kérdező kommentje:
Hat koszi a tartalmas valaszt😅
2022. márc. 5. 00:47
6/7 anonim válasza:
GyK gondolatolvasó kérdés 15627. 😅 Javaslom a tinirovat böngészését, ott megy mindenféle okos spekuláció. Aki meg tapasztalt az meg tudja hogy ad.1. lövése sincs (te láttad a szemeit) amibe az is beletartozik hogy a fickó csak megnézte a hátsód és kész. Egy nap tucatnyi (vagy több) nőt megnézünk az utcán mégsem akarjuk mindet megdugni.
7/7 anonim válasza:
Ki ez a troll? Egy fiatal nonemu freak, aki evek ota nap mint nap latja a feneket, a mellkasarol a hasara neznek, apro valtoztatasok a sztorin. Mi a celod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!