Most ugye nem csak én leszek az a 🌳sz, aki a járványügyi információ után is fog hordani maszkot?
Megszoktam már, amíg hűvös van tuti, és a nőknél tényleg igaz h praktikus, mert nem kell sminkelni 😁
Ettől függetlenül nagyon hasznos, sokkal többször voltam beteg, amikor még nem volt maszkozás. Tavaly júniustól nem volt kötelező, talán addig.
Miért lettem lepontozva? A kérdésre válaszoltam.
Ráadásul nem értem, miért fáj az valakinek, hogy nem akarok fázni ill. a t@knyomba belefulladni. :D
Megindokolná valaki?
Én szeretném hordani tömegközlekedésen.
Maszkozás nélkül 1-1,5 havonta vagyok beteg és az alapbetegségeim "együttállása" miatt simán visszamaradhat csúnya, enyhén hurutos köhögés hónapokig.
Nem az omikrontól félek, az egy nátha.
Át is estem rajta, erős nátha 1 hét, további 1 hét otthinmaradás óvatosságból. Persze a hurutos köhögést felerősítette. Legnagyobb szívfájdalmam, hogy a COVID miatt ebben a hónapban még nem sportolhatok igazán, csak brutál light-osan.
Viszont a többi náthát sem akarom, bocsi.
Egyszer nekem azzal magyarázták, hogy "legitimálod vele az elnyomó szabályokat". :D
Tehát fagyjon le az arcod ha hideg van, tartozol ennyivel a fuldokló maszkfóbiásoknak, na. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!