Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Most ugye nem csak én leszek...

Most ugye nem csak én leszek az a 🌳sz, aki a járványügyi információ után is fog hordani maszkot?

Figyelt kérdés

2022. márc. 3. 17:59
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
55%
Én boltba, zárt helyeken tömegben valószínűleg fogom hordani, plána amíg az esetszámok nem mennek le napi párszáz alá.
2022. márc. 4. 10:04
 12/32 anonim ***** válasza:
52%

Megszoktam már, amíg hűvös van tuti, és a nőknél tényleg igaz h praktikus, mert nem kell sminkelni 😁

Ettől függetlenül nagyon hasznos, sokkal többször voltam beteg, amikor még nem volt maszkozás. Tavaly júniustól nem volt kötelező, talán addig.

2022. márc. 4. 10:48
 13/32 anonim ***** válasza:
51%
Egyetemen, zsúfoltabb tömegközlekedésen, nagyobb tömegben továbbra is hordani fogom addig, amíg így érzem szükségesnek. Suliban, nálunk, még mindig sok a Covid-eset, és nagyon nem szeretném hazahozni.
2022. márc. 4. 10:49
 14/32 anonim ***** válasza:
47%

Miért lettem lepontozva? A kérdésre válaszoltam.

Ráadásul nem értem, miért fáj az valakinek, hogy nem akarok fázni ill. a t@knyomba belefulladni. :D

Megindokolná valaki?

2022. márc. 4. 11:12
 15/32 anonim ***** válasza:
90%
Mindenki le lett pontozva, aki azt írta, hogy hordani fogja. :D
2022. márc. 4. 11:38
 16/32 anonim ***** válasza:
52%
Ahova kell oda fel fogom venni.
2022. márc. 4. 12:45
 17/32 anonim ***** válasza:
44%

Én szeretném hordani tömegközlekedésen.

Maszkozás nélkül 1-1,5 havonta vagyok beteg és az alapbetegségeim "együttállása" miatt simán visszamaradhat csúnya, enyhén hurutos köhögés hónapokig.

Nem az omikrontól félek, az egy nátha.

Át is estem rajta, erős nátha 1 hét, további 1 hét otthinmaradás óvatosságból. Persze a hurutos köhögést felerősítette. Legnagyobb szívfájdalmam, hogy a COVID miatt ebben a hónapban még nem sportolhatok igazán, csak brutál light-osan.

Viszont a többi náthát sem akarom, bocsi.

2022. márc. 4. 13:07
 18/32 anonim ***** válasza:
23%
Sajnos nem, mert vannak még olyan 🌴szok mint te ;)
2022. márc. 4. 13:20
 19/32 anonim ***** válasza:
64%
És téged az miért zavar #18 ha valaki hord maszkot?
2022. márc. 4. 14:19
 20/32 anonim ***** válasza:
66%

Egyszer nekem azzal magyarázták, hogy "legitimálod vele az elnyomó szabályokat". :D

Tehát fagyjon le az arcod ha hideg van, tartozol ennyivel a fuldokló maszkfóbiásoknak, na. :D

2022. márc. 4. 14:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!