Ha felmegyek pestre 100ezer forinttal, van esely hogy talalok munkat es ott tudok maradni egesz eletemben?
Figyelt kérdés
Szobat berelnek ameddig azt intezem addig a legolcsobb szallodaba lennek, ugy gondoltam telekocsival mennek fel. Egy borondbe es egy nagyobb sport taskaba bele fer az egesz eletem. Munkat keresnek, barmit elvallalnek! Aztan elnem az eletem....nem tudom sikerulne e.
Lehet tobb kene mint 100 ezer nem tudom, az elso fizetesig ennem is kene. Szerintetek?
2022. márc. 3. 16:04
11/11 anonim válasza:
100 ezer semmire sem elég. Legjobb esetben 3-4 ágyas munkásszállón kihúzod 70-ből egy hónapig, de akkor még nem ettél és nem utaztál melót szerezni. Erre a hónapra legalább egyhavi bkk bérlet kéne, az úgy egy tizes pluszba. Melószerzéshez nem keveset kell telefonálni, erre megint kidobsz vagy ötezret. És ha tényleg nem költesz másra, csak ételre, akkor napi 500 forintból gazdálkodhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!