Elmegy az önbizalmam, ha felmegyek Facebookra, Instára . Stb?
Most is például TikTokon pörgettem (a normális tartalmakat szeretem ott is és nem a seggrázást nézem), de elkerülhetetlen, hogy fel ne ugorjon folyton valami nagyon szép lány és ilyenkor annyira elmegy minden önbizalmam.. komolyan már 13 évesen néz ki annyinak, mint én 20 évesen se. Pedig tényleg próbálok jól kinézni, de annyira “eltörpülnék” mellettük. Ők hogy tudnak így kinézni 13-15 évesen? Én meg vissza se merek magamról nézni egy akkori képet..
Instán is ugyanez.. vannak olyan ismerőseim, akikre rá se lehet ismerni annyira másképp néznek ki.
Az a baj, hogy a fiúknak is ők tűnnek fel nyilván.. és mostanában egyre több ilyen lány van. Soha nem lesz így senkim, max az, aki nem kapta meg őket és beéri velem..
A fiúk mindig azt mondják rám, hogy cuki,aranyos vagyok, de dögösnek,szexinek senki se tart.
20/L
Hat erre tökéletes megoldás h nem mész fel ilyen oldalakra.
Nem kell amúgy sem máshoz mérni magad.
Nem akarok senkit megbántani de szerintem az ilyen oldalakon az emberek többet mutatnak magukról mint amit valójában érnek. Sokan most vannak életük csúcspontján.
35/F minden közösségi oldaltól mentesen és teljesen elégedetten/boldogan.
“vannak olyan ismerőseim, akikre rá se lehet ismerni annyira másképp néznek ki.”
És szerinted ez nem ciki? Szerintem halálosan. Lesz majd meglepetés az első randin 😂
Ahhoz képest, hogy mennyi energiát időt és pénzt fektetnek a külsejükbe minden más értelmes és emberileg/társaságra értékes dolog helyett, egyáltalán nem néznek ki annyival jobban. De ez csak az én véleményem.
Ezerszer egy szimplán igényes, sportos ember, akinek van élete, mint egy senki, aki a napja felét azzal tölti, hogy edz, bíbelődik, minden szart magára ken és mutogatja, hogy milyen király, másról pedig nem is lehet vele beszélni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!