Gigi Hadid csak szerintem csúnyult meg?
Elég rosszindulatúnak hat a kérdés, pedig szó sincs ilyenről. Régen olyan kis kedves arcú lány volt, ma meg olyan kiélt feje van. Olyan, mintha állandóan fel lenne puffadva az arca és a vonásai is teljesen mások lettek.
A címlapokon persze ez nem látszódik csak a paparazzi képeken.
Szerintem nem.
Viszont Bella körül nem értem a felhajtást. A műtétek előtt annyira semmilyen volt, most meg olyan lett a feje, mint egy támadó menyetnek.
Szerintem is jobb nő volt régebben. Most olyan nagyon hörcsög feje lett.
Bella meg sose volt jó nő. Mondjuk én azt az egész nagy "családi" összeborulást nem értem. Ez a Hadid meg Kardashian, stb "family". Egyedül Kendall az, akit szépnek tartok közöttük. Ő se egy Claudia Schiffer, de nem rossz. A többi mind felfújt seggű próbababa.
Gigi egyébként tavaly novemberben tagadta, hogy plasztikáztatott volna.
Bella nálam teljesen kiveri a biztosítékot, méghozzá azért, mert az egész divatipar nagyon rossz üzenetet közvetít vele a fiatal lányok felé. Miért csak úgy lehet szép valaki, ha leszívatja a zsírt az arcáról, átműtteti az orrát, felvarratja a szemöldökét meg feltölteti a száját?
Nem ítélem el, mert ha ő így érzi magát szebbnek, akkor legyen, de ne válasszák meg a legszebb nőnek, mert plasztikázva bárki lehet ilyen szép. Ez mű.
https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__plasztikai-..
Úgy látszik már tavaly is hasonló véleményen voltam, ez mit sem változott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!