Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Rossz ember vagyok, mert nem...

Rossz ember vagyok, mert nem fogadok be ukrán menekültet?

Figyelt kérdés

A nővérem szerint igen, hozzájuk most érkezett egy család. Nekünk is van 2 üres szobánk, és szerintük önző vagyok.

Én viszont félek vadidegenekkel megosztani az életem, a konyhám, a fürdőszobám. Van egy 11 hónapos kislányom, őt is féltem. Szükségük van segítségre, de ki tudja, hogy milyen emberek.

Bizonyos összeggel és csomagokkal már támogattam a menekülteket és fogom is ezután! A nővérem viszont teljesen lenéz :(

2022. márc. 2. 15:06
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy vagy rossz ember. Ezen ne rágódj.

Nagyon sajnálom őket kollektívan, hogy ilyen helyzetbe kerültek, tényleg. De ha lenne egy üres házam akkor sem adnám oda idegeneknek,hogy aztán odalegyen.

Szép dolog ez elméletben, de majd várják ki a végét azok akik magánemberként fogadtak be menekülteket.

Még ha "jól" is viselkednek, és van némi pénzük, egy idő után fizetni nem fognak tudni semmiért ,és akkor majd etetni is nekik kell őket.

2022. márc. 2. 16:13
 22/36 anonim ***** válasza:
13%

Én nem fogadok be senkit, de csak úgy szóltam neked te kis buta, hogy vannak rosszabbak a cigányoknál. Elmondanám neked, hogy az ukránok gyűlölik a magyarokat, teljesen lenéznek minket és miért? Mert a többség egy büdös csicska.

2022. márc. 2. 19:45
 23/36 anonim ***** válasza:
59%
Te velük az élen 22-es.
2022. márc. 2. 20:08
 24/36 A kérdező kommentje:
A nővérem egy 5 tagú családot fogadott be: nagymama, apuka, anyuka, 2 gyerek. Ők romák pl. Még nem találkoztam velük, de ma már volt rájuk panasz. Persze nem a nővérem mondta, hanem anyukám mesélte.
2022. márc. 2. 20:16
 25/36 A kérdező kommentje:
Véletlen elküldtem. Szóval ők alapvetően magyarok, van is magyar állampolgárságuk. Viszont abszolút nem figyelnek a rendre, sáros cipővel bemászkáltak a nappaliba és a fürdőszobába is. Amit elővesznek, ott is hagynak.
2022. márc. 2. 20:17
 26/36 anonim ***** válasza:
59%
Czigányok, mit várt a tesód? Lesz ott még lopás is....
2022. márc. 2. 20:19
 27/36 anonim ***** válasza:
100%
A nővéred jó nagy ostoba nő lehet.
2022. márc. 2. 20:35
 28/36 anonim ***** válasza:
0%

Én biztos, hogy nem, mert én nem egyszer felálltam az ukránok ellen és mondtam nekik, hogy takarodjanak haza. Te meg biztos csöndben tűröd az elnyomást, de én nem, te csicskaaa. 😉

2022. márc. 2. 22:35
 29/36 anonim ***** válasza:

Normális ember elfogadja, hogy mindenki másképp segit egy ilyen helyzetben. Én sem fogadok be, de adtam le tisztasági higiénia dolgokat, baba cuccokat, autós gyerek ülést.

Utalni is szoktam, korábbi segítség kereskor.

Ha helyben laknék vállalnék önkéntes melót hétvégén.

Nem attól vagy jó vagy rossz lelkű, hogy befogadsz e a saját privát szférádba idegent. 1,5 éves mellé pláne nem!

Amíg így puffog a tesód adfig hagyd kicsit.

Ha lenéz, ez van. Mond hogy most ne veled törődjön hanem az 5 tagú családdal.

2022. márc. 3. 00:12
 30/36 anonim ***** válasza:
100%
Tesód azt akarja, hogy neked is rossz legyen? Ha már ő egy csürhét fogadott be. Gondolom, nem házimunkáznak.
2022. márc. 3. 06:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!