Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Minden nap faj a mellkasom...

Minden nap faj a mellkasom rosszul vagyok nem tudok aludni es az orvosok azt mondjak semmi bajom, mit tegyek? 22L

Figyelt kérdés

Egyszer elvitt a mento, ahova vittek surgossegire azt mondtak panikroham volt, gyogyszerrel megelozheto Pszichiátriára kuldtek, mert azt mondtak panikbeteg vagyok. Levan irva papirra amit ott adtak hogy menjek Pszichiátriára. Ma tudtam elmenni , es azt mondta az orvos 1 perc beszelgetes utan hogy semmi bajom nincsen. Ez nem panikbetegsem ez nem roham volt.

Csapkodta az asztalt, csunyan beszelt hogy en mire fel hiszem azt hogy panikbeteg vagyok minek megyek oda hozza....mondtam neki hogy ide kuldtek ott van a papiron , es o akkor is vitte a magaet hogy nekem semmi bajom minek mentem oda.

Nagyon rosszul vagyok, nem tudok aludni rohamaim vannak, minden este rosszul vagyok faj a mellkasom nem kapok levegot. Nem stresszelek hogy amiatt lenne, nem tudom mar hogy mit tegyek....

Most magan rendelobe kertem idopontot, hatha azok emberszamba vesznek majd.

2022. márc. 1. 12:26
 1/7 anonim ***** válasza:
93%

igen ez fontos, hogy ne hagyd annyiban, menj addig amíg kiderül mi a gond

lehet valóban pszichés eredetű a dolog

2022. márc. 1. 12:35
 2/7 A kérdező kommentje:

De eloszor amikor vizsgaltak a papiron az van, hogy gyogyszeres kezelesre van szuksegem mert csak ugy elozheto meg a panikroham.

Akkor ezt a mai orvos miert nem ertette meg? Miert hazudtol meg?

Mit tudok tenni?

2022. márc. 1. 12:38
 3/7 anonim ***** válasza:
85%

a magánt várd meg

sajnos sok orvos elég hülye, hiába szakemberek elég ostoba módon állnak az emberekhez, nagyon bunkók

remélhetőleg magánban találsz megfelelő segítséget, de ha ott is hasonlóan elutasítanak, akkor megint fordulj orvoshoz ezzel, háziorvostól kérj tanácsot ezügyben kezdésnek

2022. márc. 1. 12:40
 4/7 anonim ***** válasza:
54%

Ez butaság. A pánikroham is jól kezelhető gyógyszerek nélkül. Látszik, hogy itthon a pszichiátrián is csak ehhez értenek, hogy telenyomják gyógyszerekkel az embert, gondolom jutalékot kapnak érte... Szóval én a helyedben biztos, hogy egy magánba mennék pszichológushoz, aztán ha ő úgy látja, tovább tud küldeni pszichiáterhez.

Illetve, én a helyedben nézetnék egy pajzsmirigy vizsgálatot is, mert az is okozhat ilyet.

2022. márc. 1. 12:57
 5/7 Shaddark ***** válasza:

Valaki diagnosztizált, ő pedig besértődött hogy nem az ő véleményét kérték ki, csak úgy megmondták, - pedig azt neki kell tudnia :)

Keress másik szakembert szerintem is, lehet hogy csak rossz napja volt de akkor se menj vissza egy idegbeteg orvoshoz.

Előzővel egyetértek, ebben az esetben a gyógyszer szerintem is csak elfedi a bajt, nem megoldja. Ne a tüneteket kezeljék...

Magán rendelőben szerintem rendben lesz a dolog, ha az ottani doki szerint sem pánik betegség az oka, akkor elküld majd olyan vizsgálatokra amiből kiderülhet a valódi ok.

2022. márc. 1. 14:00
 6/7 A kérdező kommentje:

Koszonom

Mindenkeppen maganba megyek kovetkezonek

2022. márc. 1. 14:40
 7/7 anonim ***** válasza:
Vegyél egy ~ omron vagy hasonló felkaros vérnyomás mérőt és méregesd 3x naponta. Írd egy lapon. Lehet más bajod, de nekem nem mehet 120 fölé. 160-as felső érték és magas pulzus(130) nekem már a vég kezdete volt. 6 hét küzdelem volt velük, mire kaptam megfelelő gyógyszereket. Kívülről tiszta pánikbeteg voltam. Üdv!
2022. márc. 9. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!