Ici pici sport után is már rosszul vagyok, szorít a mellkasom, mi lehet az oka?
Furcsa tüneteim vannak mostanság, de ahány orvosnál jártam mind csak a sportot ajánlotta, mert nem talált eltérést vagy problémát. Tegnap előtt sikerült szereznem egy taposógépet, azzal tekertem összvissz 7-8 percet 2 részletben, közepes tempóban. Azóta szorít a mellkasom, rosszul vagyok, mintha a nyelőcsövem is görcsölne és fáj is néha. Mintha nem tudnám a tüdőm teljesen megszívni levegővel, ha erőltetem akkor megy, de ha automatikusan lélegzem akkor inkább kis levegővételeket veszek. (a pulzusom gyorsabbnak érzem a megszokottnál (olyan 80-90 lehet nyugalmi állapotban), a vérnyomásom néha kissé alacsony) Azt olvastam az evés utáni sport gyomorégést eredményezhet. Nekem napok óta sok a savam, diétáznom kellett, lehet hogy a savasság okoz ilyen brutál tüneteket? Folytassam a sportot ha utánna napokrig rosszul vagyok és fájdalmaim vannak? Hétfőn megyek dokihoz, valszeg beutal majd gyomortükrözésre, a szívem amúgy egészséges, márciusban tövéről hegyére ki lett vizsgálva. Ti mire gondolnátok, mivel tudom enyhíteni a tüneteket? (a savra szedek savlekötőt)
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!