Megjött a tavasz, megjött a jókedv is?☮️🦋
Figyelt kérdés
2022. márc. 1. 07:04
11/20 anonim válasza:
Nálunk is mocsok hideg van de süt a Napocska, a téli kertben már napozni is tudok:) Bár karanténban vagyok, a kertbe kimehetek, megnézem a gyönyörű hóvirágokat, elintézek pár korai kerti munkát.
Iszonyatosan hiányzott már a napsütés, a melegebb idő, remélem idén tényleg nyár lesz, mert tavaly esett végig.
A háború miatt félek persze, de őszintén: ha kiakadok miatta akkor is megy tovább. Reménykedem hogy sikerül leállítani, ennyit tehetek egyenlőre.
12/20 anonim válasza:
csak úgy berobbant a tavasz, van ahol szó szerint
a jó kedvem nem évszakfüggő
13/20 anonim válasza:
Sajnos az én tavaszom még várat magára. 😅 Nekem sosem a naptár szerint szokott tavasz lenni, hanem akkor, mikor már virágzanak a fák és egy vékony kabátban meleged van a napon. 😊
14/20 anonim válasza:
Nem. A tavaszi fáradtság jött meg inkább.
15/20 anonim válasza:
Utálom a tavaszt és a nyarat is, számomra az ősz és a tél az ideális. Hangulatban és időjárásban is, szeretek mindent ami komor és borongós, a tavasz és a nyár meg általában nem épp ilyen.
16/20 anonim válasza:
Béla megjött a kedvenc évszakod
17/20 anonim válasza:
Csodás idő van, 1-2 óra természetjárás és napfény teljesen feltöltött. Pedig elég feszült időszak ez, és mégis csodát tett velem! Szerintem holnap is megyek :)
18/20 anonim válasza:
17 igazad van! Nekem feloldották a karanténom, mehetek ki! <3
19/20 anonim válasza:
Tavasz? A héten szakadt a hó és -10 fokok vannak reggel. A tavasz majd olyan másfél-két hónap múlva lesz érzékelhető szerintem.
20/20 anonim válasza:
Nekem a tavasz első napja nagyon szar volt, egész nap utaztam a nagy semmire. De reménykedem, hogy az évszak többi része szép lesz nagyon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!