Melyik a kedvenc évszakod és miért?
Kommentben leírhatod azt az évszakot is amit nem szeretsz szintén indoklással
Az én kedvencem a Tél, mert imádom a hideget, a téli sportokat, a tájat ilyenkor, csendes és nyugodt.
A nyarat nem szeretem, nem bírom a nagy hőséget és az ezzel járó kellemetlenségeket
"Szép a tavasz és szép a nyár is,
de szebb az ősz s legszebb a tél,
annak, ki tűzhelyet, családot,
már végképp másoknak remél."
(József Attila)
A tavasz és a kora ősz.
Szeretem a tavaszt, ébred a természet, optimista hangulatom van, az újrakezdést szimbolizálja, nincs túl meleg.
A kora ősz is jó még, már nincs olyan meleg, de még nincs az a melankolikus érfelvágós pusztulatos hangulat.
A nyarat utálom, mert túl meleg van. A telet is utálom, amikor esik a hó, vagy csúszik a jeges út.
A késő ősz hangulatát sem kedvelem.
Tél. Imádom ezt a hideg levegőt, olyan jól le lehet tüdőzni. Meg a borult, fehéres fényt, ilyenkor úgy érzem, hogy élek, mintha vibrálna a levegő.
Gyerekkoromban a nyarat is szerettem, mikor sötétedéskor kellett egy vékony pulcsi, este meg kifejezetten hűs volt. De amióta ilyen pokolmeleg, azóta csak szenvedek.
A tél kb ugyanazok miatt amit leírtál.
Meg szeretem még a korai sötétedést, a havazást, a szürkés napokat, és a jellegzetes téli napsütést.
Plusz ilyenkor van a születésnapom és a nevnapom is, meg persze a karácsony, szóval csupa ünnep ez az évszak nekem.
A tavasz.
Gyönyörű szép és illatos!
Imádom a virágzó fákat illetve az élénkzöld levelek a gyengéim.
Egyre hosszabbak a nappalok.
Ezen kívül a fiatalságot szimbolizálja, azt, hogy még van idő, még van remény.
Keso osz, tel, kora tavasz.
Ez a gusztustalan 44 fok nyaron embertelen, kibirhatatlan.
Csak ezert utalom a nyarat.
Ja meg azert is mert este 9 kor meg sut a nap es hajnali 4 kor mar virrad.
Kosz, nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!