Melyik a kedvenc évszakod?
Figyelt kérdés
2021. márc. 3. 11:43
A kérdező szavazást indított:
Tél
Tavasz
Nyár
Ősz
45 szavazat
1/9 anonim válasza:
Tavasz; nincs annyira hideg, de nem is dögmeleg az idő.
2/9 anonim válasza:
Tavasz a legjobb, szép friss, virágzik minden, de még nincs az a brutál meleg.
3/9 anonim válasza:
Én mindegyiket szeretem, nincs különösebb "kedvenc". Mármint ha "tél" alatt az "igazi", havas telet értjük, nem a "szimpla" hideget.
4/9 anonim válasza:
Nyár. Napfény, meleg, szabadság, nem kell 3 réteg ruha, strand, utazás, hülyülés, hosszú napok - rövid éjszakák. Nekem az ilyen fajta érzést jelenti.
5/9 anonim válasza:
Tavasz.
Akkor ébred a természet, egyfajta (újjá)születés, mintha az ember maga is új esélyt kapna.
Gyönyörű szép a természet, minden virágzik, a fák levelei élénkzöldek.
Jönnek az első gyümölcsök.
Jó idő van, nincs hideg, de nincs elviselhetetlen meleg. Mindent lehet csinálni: túra, bicaj, futás, séta, ücsörögni is lehet már a szabadban.
Nyitva lehet tartani az ablakot, mert nem jön be a meleg.
El lehet viselni a napon létet.
6/9 anonim válasza:
Mar az igazi, utobbi evtizedekben nem nagyon letezo negy evszakbol nekem az igazi tel es az igazi nyar. Telen ho van, nyaron pedig nem elviselhetetlen hoseg, csak meleg.
7/9 anonim válasza:
Nyár, és a dögmeleg, meg a nyári záporok, zivatarok.
Én szeretem. 🙂
8/9 anonim válasza:
Tavasz.
Friss a levegő, színes minden és végre élettel teli. Nincs túl meleg sem hideg és ilyenkor járok el legszívesebben sétálni, kirándulni.
9/9 anonim válasza:
Nekem a tél, mert nagyon szeretem, ha hideg van. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!