Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mikor döntenétek úgy hogy...

Mikor döntenétek úgy hogy érdemes elhagyni az országot?

Figyelt kérdés
Nyilván a konfliktus miatt kérdezem.
2022. febr. 26. 09:30
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
51%
10# pont így nem lesz nálunk semmi.
2022. febr. 26. 12:50
 12/16 anonim válasza:
100%
Szerintem amíg a NATOba maradunk nem lesz baj, ha meg kilépünk hülyék vagyunk.Reméljük minket nem fognak bevonni.
2022. febr. 26. 13:05
 13/16 anonim ***** válasza:
91%

12

Én abban se vagyok biztos, hogy a kormány nem léptet minket ki a NATO-ból orosz nyomásra.

Én tényleg arra számítok, hogy szednünk kell a sátorfánkat. Nekem személyesen folyamatban levő felsőoktatási tanulmányaim vannak és az adott szakmában még kevés szakmai tapasztalatom. Ezzel nem tudom, mi lesz...

2022. febr. 26. 13:08
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

1) Ha itt is háború lenne.

2) Ha drágalátos politikusaink kiléptetnének minket a nyugati szövetségi rendszerből, a NATO-ból vagy az EU-ból

3) Megpróbálnák visszavezetni a sorkatonaságot.

4) Olyan durva gazdasági válság, hogy nem lehet emberhez méltóan megélni

Különben nem mennék el, szeretem a hazámat, hiába gondolom úgy, hogy rossz irányba mennek a dolgok, amíg nem válik élhetetlenné, én maradni tervezek.

2022. febr. 26. 13:40
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha háború lenne, tovább romlana a kül- és belpolitikánk, előbbi konkrétabban: ha kirúgatna minket az EU-ból és/vagy a NATO-ból pár "politikusunk". Vagy éppen még nagyobb ellehetetlenítések lennének itthon.
2022. febr. 26. 15:03
 16/16 anonim ***** válasza:
15%
Ha a baloldal győzne
2022. febr. 26. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!