Mikor döntenétek úgy hogy érdemes elhagyni az országot?
Figyelt kérdés
Nyilván a konfliktus miatt kérdezem.2022. febr. 26. 09:30
11/16 anonim válasza:
10# pont így nem lesz nálunk semmi.
12/16 anonim válasza:
Szerintem amíg a NATOba maradunk nem lesz baj, ha meg kilépünk hülyék vagyunk.Reméljük minket nem fognak bevonni.
13/16 anonim válasza:
12
Én abban se vagyok biztos, hogy a kormány nem léptet minket ki a NATO-ból orosz nyomásra.
Én tényleg arra számítok, hogy szednünk kell a sátorfánkat. Nekem személyesen folyamatban levő felsőoktatási tanulmányaim vannak és az adott szakmában még kevés szakmai tapasztalatom. Ezzel nem tudom, mi lesz...
14/16 anonim válasza:
1) Ha itt is háború lenne.
2) Ha drágalátos politikusaink kiléptetnének minket a nyugati szövetségi rendszerből, a NATO-ból vagy az EU-ból
3) Megpróbálnák visszavezetni a sorkatonaságot.
4) Olyan durva gazdasági válság, hogy nem lehet emberhez méltóan megélni
Különben nem mennék el, szeretem a hazámat, hiába gondolom úgy, hogy rossz irányba mennek a dolgok, amíg nem válik élhetetlenné, én maradni tervezek.
15/16 anonim válasza:
Ha háború lenne, tovább romlana a kül- és belpolitikánk, előbbi konkrétabban: ha kirúgatna minket az EU-ból és/vagy a NATO-ból pár "politikusunk". Vagy éppen még nagyobb ellehetetlenítések lennének itthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!