Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Olyat ismertek, akit gyerekkén...

Olyat ismertek, akit gyerekként bántalmaztak a családjában? Mit tett a környezete: iskola, védőnő, orvos, szomszédok? Hanyas években volt ez?

Figyelt kérdés
Volt az iskolában egy lány, a 90es évek végén, akit egyszer úgy megvertek otthon, hogy eltörtek a kézfejében a csontjai (a fejét védte) Lehet, többször is verték, én ezt az egyet láttam/tudtam. Tudták az iskolában is, meg a védőnő is, de se a tanárok, se a védőnő nem tett semmit.
2022. febr. 26. 07:13
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Igen, ő is menekült amint tehette.
2022. febr. 26. 09:17
 12/12 A kérdező kommentje:

Egy másik srácot meg azzal büntettek (a kiadós verés után), hogy bezárták a tyúkólba vagy a disznóólba éjszakára.

A szomszédok egy idő után nem mertek szólni az apjának (az anyja passzív szemlélő volt, ő se mert semmit szólni a férjének)

Szóltak a tanároknak, ők nem vettek észre semmit, egyszerűen rossz gyerek.

Szóltak a védőnőnek, a nem tudott semmi kifogásolni valóról, nem észlelt problémát.

2022. febr. 26. 09:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!