Ki az akinek volt már fiatalon életcélja, mi akar lenni ha nagy lesz?
Tudom valakinek család az életcélja, sikere de ez most nem számít bele a kérdésbe-szavazásba. Ezt kérem figyelmen kívül hagyni!
Arra különösen kíváncsi vagyok életév és nem szavazást tekintve. Ha gondolod írd meg mivel foglakőzól mi az életed.
18 éves fiú vagyok.
Gépjárművezetői szakoktató szeretnék lenni, egyszer szeretnék egy saját autósiskolát is nyitni ha összejön.
Most gimnáziumba járok, az érettségi és a betöltött 23. életév a feltétele.
Nemrég tettem le a C, most kezdem majd az E kategóriát, addig kamionozni szeretnék, amíg be nem töltöm a 23-at🤷♂️
Szerintem nem valami megvalósíthatatlan elkézelés, valószínűleg sikerülni fog ezeket elérni🤞
30 éves leszek idén, de még mindig ugyanaz a céltalan, buta srác vagyok, aki 19 évesen is voltam...
Gyakorlatilag, csak a hobbijaim miatt nem vagyok még a másvilágon! Ezekért érzem úgy, hogy van értelme levegőt szívnom...
Amibe csak belefogtam eddig, hogy próbálják előretörni az életben, mind csúfos kudarccal végződött...
Akiknek viszont sikeres életük van vagy tudják az életük célját, nekik sikeres életet kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!