Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerinted igaza van a családom...

Szerinted igaza van a családomnak?

Figyelt kérdés
Kit érdekel a vallás, meg w biblia amit emberek írtak. Itt kell élni, boldognak lenni. Kit érdekel hol lebegünk a halál után mennybe vagy kitudja hol ez az egyetlen élet egy lehetőség most kell élni szeretni nem oda át
2022. febr. 23. 11:18
 1/10 anonim ***** válasza:
76%
A kérdést miért nem a Vallás kategóriába írtad??
2022. febr. 23. 11:20
 2/10 anonim ***** válasza:
90%
Ez most a TE véleményed vagy a családodé????
2022. febr. 23. 11:21
 3/10 anonim ***** válasza:
75%
Hát Kérdező te is "lebegsz" szerintem valami tudatmódosítótól...
2022. febr. 23. 11:23
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek ezzel, én is ez alapján élek.
2022. febr. 23. 11:23
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
A biblia ha igaz, ha nem, azért hordoz fontos és megszívlelendő értékeket. Mindazonáltal nyilván úgy kell élni, hogy boldog legyél és azt tedd ami jó, hasznos. Jah, a másik hitét gondolatait tisztelve. A család, meg alap dolog, kár nyírni egymást pont ilyen miatt. Ha normális a viszony akkor egymásra számíthattok.
2022. febr. 23. 11:25
 6/10 anonim ***** válasza:

Van, akinek a vallás is hozzásegít a boldogsághoz.

Nem igazán értem, hogy mi van a szüleiddel, és mi a te véleményed. Nem értetek egyet?

Szerintem mindenki élje úgy az életét, ahogy neki megfelelő (nyilván anélkül, hogy másoknak ezzel ártana).

2022. febr. 23. 11:25
 7/10 anonim ***** válasza:
egyetertek
2022. febr. 23. 11:28
 8/10 anonim ***** válasza:
65%
Egyébként nincs igazad Kérdező. A nemlét sokkal hosszabb, mint a lét. Jó esetben élsz 80 évet mondjuk, de ha jobban belegondolsz, előtted, meg utána is sokkal több idő lesz, mint ahány évet te éltél. Magyarul a nemlétezés sokkal nagyobb időt foglal magában, mint a te földi léted. Szóval ne fecséreld el!
2022. febr. 23. 11:33
 9/10 anonim ***** válasza:
A jó vallás a tiszta életről szól ami a boldogság alappillére.
2022. febr. 23. 11:48
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
én sem szektázok, de elfogadom, hogy van akinek szüksége van rá, hogy boldog lehessen, én jobban megvagyok nélkülük
2022. febr. 23. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!