Hogy leckéztetnétek meg azt az embert, aki illetéktelenül felbontja a leveleiteket?
Ha nem tudod biztosra***
De ha tudod és tagad kérj azt. Bocsi elírtam.
1-es: azt ugye tudod, hogy a hazugságvizsgáló semmit sem ér és sehol sem fogadják el bizonyítéknak? Ugyanis elég, ha az illetö ideges akármi miatt, már azt mutatja, hogy nem mond igazat!
Kérdezö a leveleidet ajánlottan kérd, akkor egyértelmü, hogy ki vette át.
Én is azt javasolnám, hogy írjon egy névtelen levelet saját magának, és valami csúnya dolgot írjon/tegyen bele.
:-D
Hát akkor menj vissza a postára és kérdezd meg azt az ismerősödet, hogy miért csinálta.
De biztos, hogy szándékosan tépte fel?
A tértivevényt rácsatolják a borítékra és onnan kell letépni. Nem lehet, hogy azt akarta letépni, és szakadt vele együtt a boríték is?
Csak mert nem nagyon értem, miért csinálna ilyet bárki is. És miért pont veled? Egy falusi postai alkalmazottnak minden falubeli az ismerőse. Másoktól hallottál hasonló panaszokat? Ha nem, akkor nem hinném, hogy pont a te leveleidre kíváncsi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!