Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi kell ahhoz, hogy az angol...

Mi kell ahhoz, hogy az angol érettségim 2-es legyen? Az miben korlátoz?

Figyelt kérdés

2022. febr. 21. 18:14
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Mi kell ahhoz, hogy az angol érettségim 2-es legyen?

Sokszor elég a tanár jóindulata. Én így mentem át franciából.

Az miben korlátoz?

Ma már egy olyan tisztességes munkahelyet nem találsz, ahol ne lenne rá szükség.

2022. febr. 21. 19:09
 2/7 anonim ***** válasza:
91%

Vmi tényleg alap tudás kell hozzá vagy ügyes puskázás vagy jóindulatú tanár (vagy ha olyan borzalmas személyiségű vagy, egy olyan tanár, aki csak azért felpontoz, hogy ne kelljen jövőre is a képedet néznie... nekem volt egy ilyen évfolyamtársam, egy baromi harsány, agresszív szőkecigány csaj... ofőm mondta, hogy adott neki 2 grátisz pontot, mert nem akarják még egy évig tanítani).

A bukás abban korlátoz, hogy évet kell ismételned vagy pótérettségizned kell (ha kötelező - megmondom őszintén, elég rég érettségiztem, nálunk egy nyelvből kötelező volt az érettségi, de lehet, hogy most már ez nincs így). Egy alap angoltudás meg jól jön munkakeresésnél.

2022. febr. 21. 20:23
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Egy nagyon minimális tudás, jó tippelés és a tanár joindulata.

Angol nyelvtudás már mindenhova kell szinte, szóval érdemes megtanulni.

2022. febr. 22. 11:17
 4/7 A kérdező kommentje:
A rendőrséghez mennék vele.
2022. febr. 22. 17:16
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Az elégségeshez 25% kell, részegységenként (írásbeli-szóbeli) fele-fele. Namármost, az a 12,5 % az írásbeli 117 pontjából elenyésző: szinte ha csak tippelsz, már összejöhet. Ha pedig a rövid levelet nagyjából megírod, még jobbak az esélyek.

Szóbelin pedig nagy művészet megbukni, ha már mondasz valamit magadról, azt már lehet pontozni. Plusz, ha a tanár ki akarja húzni belőled azt a kettest, akkor ki is fogja.

Szóval, em egy nagy valami a kettes érettségi.

2022. febr. 24. 19:50
 6/7 A kérdező kommentje:
Akkor nem bukhatok meg rajtam
2022. febr. 25. 12:16
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

6

Azt nem mondtam, nehogy most azt gondold, hogy nulla tudásra jár a kettes.

Viszont egy kis odafigyeléssel, szóbelire tanulással simán megvan.

2022. febr. 25. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!