Angol emelt érettségi jövőre?
Ha van rá lehetőség akkor kérj mindenben segítséget,biztosan el tudod érni a 61%-ot ha tanulsz de hidd el nekem hogy a papír az mindig is egy papír lesz, jó ha van belőle papír de a legfontosabb hogy tudj is úgy beszélni belőle!!!
Én sajnos nem tudok egy nyelven sem, maximum kicsit németül de nagyon minimálisan, pár szót angolul,olaszul, szlovákul.
Most próbálok vagy is teszek is érte, megtanulni az angolt legalább középfokra,nekem az a célom hogy amikor külföldön vagyok tudjam használni.
Ezzel azt szeretném mondani hogy a papír nem sokat jelent,kint vagy külföldön és arra jössz rá hogy hú itt aztán tényleg nem beszélnek magyarul :-D
Na szóval ehez azért idő kell, meg tudod szerezni a papírt, de én azt mondom ha meg lesz azok után is tanuld az angolt mert van mit belőle, sok sikert :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!